Hi, logout
Galaxy Note9

Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 kommer med möjligheter som förenklar både din vardag och ditt jobb. Med S Pen kan du smidigt ta anteckningar och snabbt nå smarta funktioner i telefonen. Super AMOLED-skärmen på 6,4 tum ger en bra överblick och möjlighet att använda fler appar och funktioner samtidigt. Note9 är även utrustad med den testvinnande kameran från Samsung Galaxy S9+ med Super Slow-mo i 960 bilder/s, dubbla bländare (Dual Aperture), optisk zoom och AR Emojis.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få upp till 720 kr rabatt på telefonen
 • Surf inom EU och EES-länderna
 • 30 dagars öppet köp vid nyteckning
Välj antal
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Samtalspaket Välj

  Lägg till 1000 fria minuter, sms och mms från Sverige till EU/EES-länderna eller bara Norden till ett fast månadspris.

 • Skriv direkt på mobilen med S Pen

  Samsung Galaxy Note9 tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av mobiltelefonens möjligheter. Med S Pen skapas nya möjligheter att förvandla din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg som förenklar både din vardag och ditt jobb. Med pennan kan du ta anteckningar utan att behöva öppna mobilen och du kan rita, klippa ut och navigera direkt på skärmen snabbt och enkelt. Tack vare Bluetooth-kopplingen kan den också fungera som ”fjärrkontroll” till din Note9.

  Testvinnande kamera

  Note9 har många funktioner för att få fina bilder. Kameran anpassar sig efter ljuset så du kan ta bra bilder oavsett om ljuset är starkt eller svagt. Den har dubbla objektiv och Super Slow-mo med 960 bilder/s för att fånga detaljerna även i rörliga bilder. Stor batterikapacitet och snabbladdning ger dig mer tid att använda din mobil och mindre oro att missa den perfekta bilden.

Galaxy Note9
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr