Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III är en smartphone som överträffar dina förväntningar. Den är snabbare – 4K HDR OLED-skärmen har en uppdateringsfrekvens på 120 hZ. Kameran med tre linser och enastående autofokushastighet är prisbelönt för bästa foto på en smartphone i TIPA World Awards. Xperia 1 III har något för alla, oavsett om du vill filma, fotografera, spela eller njuta av musik med perfekt ljudkvalitet.

För dig som använder mobilen i jobbet finns all prestanda du behöver, med en kombination av 5G, WiFi 6 och innovativ batteriteknik med flera laddningsfunktioner som gör att batteriet håller år efter år. Xperia 1 III är dessutom vatten- och dammtålig och byggd för att hålla även för tuffa förhållanden.

Kampanj! Förköp din Xperia 1 III senast 29 augusti så ingår ett par brusreducerande hörlurar (WH-1000XM3) värda 2 800 kr utan extra kostnad. Ta del av erbjudandet genom att registrera ditt köp på www.msbse.borrowee.com/xperia1III.

Finns i webblagret

Leveranstid: 2-3 dagar

Ingår alltid

Vid 24 mån bindningstid får du rabatt på telefonen
Surf i 62 länder
Ring fritt till alla inom företaget i hela världen

Välj antal


Välj färg

Dessa färger finns tillgängliga.


Din telefon

Välj minnesstorlek


Betalningsmetod

Välj hur du vill betala för telefonen.

Läs om betalningsmetoderna för våra produkter


Välj abonnemang

Se i vilka länder du kan använda din data.


Välj bindningstid


Tilläggstjänster för abonnemang

Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket.

Läs mer om tilläggstjänster.


Vill du försäkra din telefon?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.

Läs mer här


Extra datakort

Datakort är extra SIM-kort som delar datamängd med ditt mobilabonnemang, så att du enkelt kan koppla upp fler enheter som router, surfplatta eller dator.

Erbjudande! Just nu ingår ett datakort kostnadsfritt när du väljer abonnemanget Obegränsad och 24 månaders bindningstid. Normalt pris 49 kr/mån per kort.

Välj antalSony Xperia 1 III

Pris 729 kr/mån

Sony Xperia 1 III

256GB Lila

Betala nu

0 kr

Per månad

729 kr/mån