MENY

Support
Rådgivning

RixMötet

Gratis telefonkonferens

Se innehåll och dokument

RixMötet Gratis är en enkel och användarvänlig telefonkonferens för upp till fem deltagare.

RixMötet Gratis är vår konferenstjänst för dig som har ett litet företag och som vill hålla konferens för upp till 5 deltagare. Du slipper fasta kostnader och startavgifter. Istället betalar varje deltagare endast minuttaxa (motsvarande ett vanligt telfonsamtal).

Om du önskar hålla konferens för fler än fem deltagare eller vill kunna boka en konferens i förväg rekommenderar vi någon av våra andra konferenstjänster - EngångskonferensRixMötet Premium, och RixMötet Plus. 

Kostnader

Nu kan ditt företag ha telefonmöte med upp till fem deltagare per tillfälle - helt utan fasta kostnader eller startavgift. Ni betalar enbart normal minuttaxa motsvarande ett vanligt telefonsamtal. Inga extra avgifter tillkommer. Passar när ni inte är så många som behöver delta i mötet, och du är i behov av en snabb lösning.

Kom igång

För att använda RixMötet gratis telefonkonferens, gör så här:

1. Ring 08-5000 5000

2. Välj en sex-siffrig personlig kod för att starta telefonkonferensen.

3. Be samtliga deltagare ringa in på telefonnummer 08-5000 5000, och ange den kod du valde.

Bra att känna till om vår gratis-telefonkonferens

  • Du behöver inte ringa in och boka konferensen i förväg. Konferensen startar så fort du valt koden och samtliga deltagare har ringt in.

  • Det går att ringa in till konferensen från utlandet. Du betalar den minutkostnad för utlandssamtal som du har avtalad med din operatör.

  • Högst fem deltagare kan ansluta sig till konferensen. Vi är givetvis väldigt glada över att tjänsten har blivit så populär, men det betyder att vi inte alltid kan garantera att det finns plats. För att säkerställa en plats eller för att hålla telefonmöte med fler än fem deltagare, så går det bra att boka någon av våra andra telekonferenser i förväg.