FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProIP-tjänster5GSäkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 Företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetKundcaseRapporterGuiderWhitepapers och tillämpningar

RixMötet Gratis

Enkel och användarvänlig
Lokal samtalstaxa
Obegränsad användning
Se innehåll och dokument

Nu kan ditt företag ha telefonmöte med upp till fem deltagare per tillfälle - helt utan fasta kostnader eller startavgift. I stället betalar varje deltagare endast minuttaxa (motsvarande ett vanligt telefonsamtal). Rixmötet Gratis är en enkel och användarvänlig mötestjänst som passar när du är i behov av en snabb lösning.

Om du önskar hålla konferens för fler än fem deltagare eller vill kunna boka en konferens i förväg rekommenderar vi någon av våra andra konferenstjänster Rixmötet Engångskonferens, RixMötet Premium eller RixMötet Plus

Kom igång

För att använda RixMötet gratis telefonkonferens, gör så här:

  1. Ring 08-5000 5000

  2. Välj en sex-siffrig personlig kod för att starta telefonkonferensen.

  3. Be samtliga deltagare ringa in på telefonnummer 08-5000 5000, och ange den kod du valde.

Bra att känna till om vår gratis-telefonkonferens

  • Du behöver inte ringa in och boka konferensen i förväg. Konferensen startar så fort du valt koden och samtliga deltagare har ringt in.

  • Det går att ringa in till konferensen från utlandet. Du betalar den minutkostnad för utlandssamtal som du har avtalad med din operatör.

  • Högst fem deltagare kan ansluta sig till konferensen. Vi är givetvis väldigt glada över att tjänsten har blivit så populär, men det betyder att vi inte alltid kan garantera att det finns plats. För att säkerställa en plats eller för att hålla telefonmöte med fler än fem deltagare går det bra att boka någon av våra andra telekonferenser i förväg.