Obegränsad inspiration

Läs Tele2s senaste nyheter, artiklar och kundcase och bli inspirerad av våra kommunikationslösningar

Distansarbetet har ökat med 400 % under coronakrisen

Sedan 2011 har Tele2 Företag gjort en undersökning om digitaliseringen på arbetsplatserna där vi bland annat frågat yrkesarbetande svenskar om vad de tycker om kvaliteten på sin arbetsgivares IT-tjänster. I årets undersökning har vi med hjälp av Kantar Sifo undersökt svenskarnas inställning till distansarbete både innan och under coronakrisen.

Ökat distansarbete Tele2 Företag

5G på riktigt – bara hos Tele2

Som första leverantör i Sverige lanserar vi nu 5G på riktigt med start i Stockholm, Göteborg och Malmö, vilket betyder att Sveriges bästa nät* blir ännu bättre. Nätet är öppet och sänder för allmänheten i Stockholm från den 24 maj samt från Göteborg och Malmö från den 24 juni. Kunder med Obegränsat-abonnemang hos Tele2 och en 5G-kompatibel mobiltelefon då ta del av 5G-upplevelsen. 

Välkommen till en obegränsad framtid.

*Enligt Umlaut Mobile Benchmark.

5G lanseras Tele2 Företag
Bredband Tele2 Företag

Vill du lära dig mer om bredband?

Vad är bredband, hur fungerar det och vilken variant passar bäst för dina behov? I vår bredbandsskola kan du lära dig mer om allt ifrån olika typer av uppkopplingar till fördelarna med en snabbare uppkoppling och hur du kan skapa en säkrare miljö på nätet. 


Nu är Tele2 klimatneutralt

Som första telekomoperatör i Norden och Baltikum är Tele2 AB nu klimatneutralt i den egna verksamheten, med 100 procent förnybar el och återstående utsläpp klimatkompenserade. Koncernens totala koldioxidutsläpp har därmed minskats med över 90 procent, eller 45 000 ton om året. 

Klimatneutral telekomoperatör Tele2 Företag
Samhällsroll Corona Tele2 Företag

Tele2s samhällsroll under Corona-pandemin

Det är många som nu arbetar eller studerar hemifrån och håller kontakt med släkt och vänner via telefon och videosamtal. Tele2s främsta fokus är därför att säkerställa så att våra tjänster fungerar så bra som möjligt, men som bolag kan vi bidra med mycket mer.

Här sammanfattas Tele2-koncernens arbete och initiativ till följd av Corona-pandemins påverkan på samhället.

Tillämpningar

Tele2 Service Online

Läs hur du som kund kan använda vårt självbetjäningsverktyg TSO och genom smarta integrationer öka din verksamhets effektivitet och få full kostnadskontroll.

 

Internet of Things

Allt fler enheter kopplas upp och samlar in samt förmedlar data om och till sin omgivning. Läs hur ditt företag kan bli del av ett smartare samhälle med uppkopplade enheter.