FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Apple Watch Series 8 Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

  • Avancerade säkerhetsfunktioner som falldetektering, Nödanrop SOS och kraschdetektering

  • Det tåligaste skärmglaset någonsin på en Apple Watch, skydd mot damm i klass IP6X och en simtålig och slitstark design för träning och andra aktiviteter

  • Stor skärm som går från kant till kant och alltid är på

Denna variant har boett av aluminium i färgen Silver samt sportarmband av slitstark fluorelastomer i färgen Vit.

Vit

Välj storlek

Vit

Översikt
Om Apple Watch Series 8
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

0 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple Watch Series 8 Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

Apple Watch Series 8 41 mm Silver Aluminiumboett - Vit Sportarmband

24 månader


Lägsta totala kostnad: 0 kr


Visa priser inkl. moms

De mest avancerade hälsofunktionerna

Apple Watch Series 8 har avancerade sensorer och appar för din hälsa. Ta ett EKG, mät pulsen och syrenivån i blodet och håll reda på hur din kroppstemperatur förändras så att du kan lära dig mer om din menscykel. Med kraschdetektering, registrering av sömncykler och avancerade träningsdata kan du hålla dig frisk, aktiv, trygg och uppkopplad efter intensiva arbetsdagar.

Med Apple Watch Series 8 kan du hålla dig aktiv med anpassningsbara träningspass och mer avancerade vyer. Fyll aktivitetsringarna genom att nå dina personliga mål för dagen och håll motivationen uppe med musik, poddar och ljudböcker på handleden, när du behöver en paus från jobbet.

Tänk på

Apple Watch Series 8 kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnät. Uppkopplingen kan variera beroende på tillgänglighet av nätverk.

Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk. Appen EKG kan användas på Apple Watch Series 4 och senare. Den fungerar med de senaste versionerna av iOS och watchOS. Den är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år. Med hjälp av appen EKG kan Apple Watch utföra mätningar som liknar EKG med en avledning.

Nödanrop SOS kräver mobil uppkoppling eller wifi-samtal med internetanslutning från din Apple Watch eller din iPhone i närheten.

För att minska sin påverkan på miljön skickar Apple inte längre med strömadapter till Apple Watch Series 8.