FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Apple Watch Ultra Titanboett - Stjärnglans Bergsloop

  • Aktiveringsknapp som kan anpassas efter behov

  • Avancerade säkerhetsfunktioner som sirenen, Gå tillbaka, falldetektering, Nödanrop SOS5 och kraschdetektering

  • Den största och ljusstarkaste skärmen någonsin på en Apple Watch, lätt att läsa under alla förhållanden

Denna variant har boett av titan samt armband i färgen Stjärnglans tillverkat i två lager textil utan sömmar, med smidig förslutning och förstärkta fästöglor.

Stjärnglans

Välj storlek

Stjärnglans

Översikt
Om Apple Watch Ultra
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

367 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple Watch Ultra 49 mm Titanboett - Stjärnglans Bergsloop

Large

24 månader


Månad 1-24

367 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 8 796 kr


Visa priser inkl. moms

Den fulländade sportklockan

Apple Watch Ultra är gjord för utmaningar, äventyr och uthållighet. Den är utrustad med korrisionsbeständig boett i flygindustriklassat titan, extra lång batteritid, avancerade sensorer och anpassningsbar aktiveringsknapp. Boetten har upphöjda kanter som skyddar safirglaset från stötar.

Klockan är utvecklad för att du ska känna dig trygg oavsett om du föredrar hav, tuff terräng eller högalpin miljö, med specialgjorda armband lika omsorgsfullt utformade som själva klockan. Du får ett oumbärligt och mångsidigt redskap med otrolig kapacitet direkt på din handled. Med funktioner som hjälper dig att hålla dig frisk, säker och uppkopplad är också klockan som flyttar fram gränserna en klocka som du kan använda varje dag.

Tänk på

Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnät. Uppkopplingen kan variera beroende på tillgänglighet av nätverk. Nödanrop SOS kräver mobil uppkoppling eller WiFi-samtal med internetanslutning från din Apple Watch eller din iPhone i närheten.

EKG-appen och varningen om oregelbunden hjärtrytm kräver de senaste versionerna av watchOS och iOS och är inte avsedda att användas av personer under 22 år. Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk.

För att minska sin påverkan på miljön skickar Apple inte längre med strömadapter till Apple Watch Ultra.