Ta del av erbjudande från Huawei

Gör så här för att få dina Huawei Freebuds 3

1. Gå in på http://consumer.huawei.com/se/campaign/p40-promotion
  2. Fyll i dina uppgifter. IMEI-numret hittar du på förpackningen eller under i telefonens meny under Inställningar > System > Om telefonen.
  3. Ladda upp en bild på ditt kvitto.
  4. En bekräftelse på din registrering skickas till din mejladress.

Gör så här för att få din 50 GB lagring

1. Öppna telefonens inställningar och registrera eller logga in ditt Huawei-ID.
  2. Ange Huawei-ID och klicka på Cloud
  3. Klicka på Upgrade cloud storage space.
  4. Registrera ditt bankkort och ta del av gratis lagring under 12 månader.

Erbjudandet gäller en gång per enhet under kampanjperioden 26 mars – 12 april 2020. Registrering är möjlig fram till 30 april. Vid frågor angående kampanjen, kontakta Huaweis kundtjänst på telefon +46 8 512 555 55.