FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebcasts och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät

KOM IGÅNG MED TELE2 VÄXEL

Ladda ner mobilappen Tele2 Växel

1. Ladda ner mobilappen från Google Play, App Store eller Windows Store. Sök efter Tele2 Växel.

2. Kontakta företagets telefonansvarige, som skickar ut ett installations-SMS med dina inställningar.

3. När du fått SMS:et, klicka på länken så installeras inställningarna och företagets kontaktlista automatiskt i din mobiltelefon.

4. Nu är appen färdig att använda.

5. Ring 222 för att spela in ett meddelande.

Se den fullständiga användarmanualen för Tele2 Växel-appen här.

Ladda ner mobilappen Tele2 Växel

1. Ladda ner mobilappen från Google Play, App Store eller Windows Store. Sök efter Tele2 Växel.

2. Kontakta företagets telefonansvarige, som skickar ut ett installations-SMS med dina inställningar.

3. När du fått SMS:et, klicka på länken så installeras inställningarna och företagets kontaktlista automatiskt i din mobiltelefon.

4. Nu är appen färdig att använda.

5. Ring 222 för att spela in ett meddelande.

Se den fullständiga användarmanualen för Tele2 Växel-appen här.

En kvinna håller i ett par hörlurar
En kvinna håller i ett par hörlurar
En kvinna håller i ett par hörlurar
En kvinna håller i ett par hörlurar

Så fungerar Mina sidor

I Mina sidor för Tele2 Växel kan du bland annat hantera växelfunktioner, öppettider och avvikelser.

• I din Inkorg hittar du alla dina röstmeddelanden, samtalsinspelningar och inkommande fax.

• Klicka på Spela för att lyssna på ett meddelande.

• Ta bort meddelanden genom att välja ett eller flera meddelanden och klicka på Ta bort.

Läs mer om hur du hanterar din telefonsvarare i Tele2 Växel här.

Vill du lära dig om olika funktioner och hur du aktiverar dem? Se våra instruktionsfilmer för Tele2 Växel.

Så fungerar Mina sidor

I Mina sidor för Tele2 Växel kan du bland annat hantera växelfunktioner, öppettider och avvikelser.

• I din Inkorg hittar du alla dina röstmeddelanden, samtalsinspelningar och inkommande fax.

• Klicka på Spela för att lyssna på ett meddelande.

• Ta bort meddelanden genom att välja ett eller flera meddelanden och klicka på Ta bort.

Läs mer om hur du hanterar din telefonsvarare i Tele2 Växel här.

Vill du lära dig om olika funktioner och hur du aktiverar dem? Se våra instruktionsfilmer för Tele2 Växel.

Instruktionsfilmer

Med våra instruktionsfilmer för Tele2 Växel lär du dig snabbt hur du gör olika typer av inställningar direkt i växelns webbgränssnitt. Lär dig mer om bland annat:

• Röstmeddelanden

• Schemaläggning

• Kalenderintegration

• Hänvisningar

Se alla filmer här

Med våra instruktionsfilmer för Tele2 Växel lär du dig snabbt hur du gör olika typer av inställningar direkt i växelns webbgränssnitt. Lär dig mer om bland annat:

• Röstmeddelanden

• Schemaläggning

• Kalenderintegration

• Hänvisningar

Se alla filmer här

Kom igång med Tele2 Växel Softphone

Tele2 Växel Softphone gör det möjligt att ringa och ta emot samtal via din dator. Förutom grundläggande funktioner som att ringa och ta emot samtal kan du även lägga in olika aktiviteter för att:

• visa din närvarostatus.

• ändra nummervisning.

• söka efter nummer och kontakter i både privat- och företagskatalogen.

All information du behöver för att installera och komma igång med Softphone finner du i manualerna:

Kom igång med Tele2 Växel Softphone

Tele2 Växel Softphone gör det möjligt att ringa och ta emot samtal via din dator. Förutom grundläggande funktioner som att ringa och ta emot samtal kan du även lägga in olika aktiviteter för att:

• visa din närvarostatus.

• ändra nummervisning.

• söka efter nummer och kontakter i både privat- och företagskatalogen.

All information du behöver för att installera och komma igång med Softphone finner du i manualerna:

Vill du lära dig mer om bredband? Tele2 Företag erbjuder många alternativ för både små och stora företag, så du kan jobba på ett sätt som passar just dig.
Vill du lära dig mer om bredband? Tele2 Företag erbjuder många alternativ för både små och stora företag, så du kan jobba på ett sätt som passar just dig.
Vill du lära dig mer om bredband? Tele2 Företag erbjuder många alternativ för både små och stora företag, så du kan jobba på ett sätt som passar just dig.
Vill du lära dig mer om bredband? Tele2 Företag erbjuder många alternativ för både små och stora företag, så du kan jobba på ett sätt som passar just dig.

Tillval och integrationer för din växel

Som ramavtalskund hos oss har du möjlighet att komplettera Tele2 Växel med en rad olika tillval och integrationer för att möta ditt företags behov.

• Teams Connect – Förena det bästa av två världar genom att koppla samman Tele2 Växel och Office 365.

• Tele2 Inspelning – En säker och användarvänlig molntjänst för större företag med behov av att kunna spela in telefonsamtal.

• Tele2 Svarsservice – Vi svarar, tar meddelanden, vidarekopplar och informerar för din räkning, året om, 24 timmar om dygnet.

Tillval och integrationer för din växel

Som ramavtalskund hos oss har du möjlighet att komplettera Tele2 Växel med en rad olika tillval och integrationer för att möta ditt företags behov.

• Teams Connect – Förena det bästa av två världar genom att koppla samman Tele2 Växel och Office 365.

• Tele2 Inspelning – En säker och användarvänlig molntjänst för större företag med behov av att kunna spela in telefonsamtal.

• Tele2 Svarsservice – Vi svarar, tar meddelanden, vidarekopplar och informerar för din räkning, året om, 24 timmar om dygnet.

Utbildningar och stöd

För att ni ska få maximal nytta av er nya telefonväxel från Tele2 Företag erbjuder vi utbildningar på alla nivåer, för samtliga växeltjänster. Välj mellan lärarledd utbildning på distans, på plats hos ert företag, eller webbaserad e-learning. Ni kan också välja till driftstartsstöd för att komma igång snabbt med tjänsten.

Välkommen att kontakta oss på utbildning@tele2.com om du vill veta mer eller beställa.

Utbildningar och stöd

För att ni ska få maximal nytta av er nya telefonväxel från Tele2 Företag erbjuder vi utbildningar på alla nivåer, för samtliga växeltjänster. Välj mellan lärarledd utbildning på distans, på plats hos ert företag, eller webbaserad e-learning. Ni kan också välja till driftstartsstöd för att komma igång snabbt med tjänsten.

Välkommen att kontakta oss på utbildning@tele2.com om du vill veta mer eller beställa.