Allt om Tele2 Växel

Telefonsvarare

Så fungerar telefonsvararen för dig som använder Tele2 Växel.

Telefonsvarare och meddelanden

Du kan lyssna av din telefonsvarare på följande sätt:

• Ringa 222 från din telefon.
  • Få en avisering skickad till din mejl.
  • Gå in på “Mina sidor” och lyssna på dina meddelanden via webben.
  • Klicka på brevikonen i din växelapplikation på datorn.

Så fungerar det på Mina Sidor:

När du lyssnar av dina meddelanden på Mina Sidor så hittar du alla dina röstmeddelanden, samtalsinspelningar och inkommande fax i din Inkorg.

Meddelanden kan vara antingen röstmeddelande, fax (tilläggstjänst) eller inspelade samtal (för softphone). Du klickar på Spela för att lyssna på ett meddelande. Du tar bort meddelanden genom att välja ett eller flera meddelanden och klicka på Ta bort markerade meddelanden

Jag har haft mobiltelefoni hos Tele2 innan vi skaffade Tele2 Växel. Kan jag nå mina gamla meddelanden?
Nej, du kan inte komma åt dina tidigare röstmeddelanden från en gammal röstbrevlåda.

Kan jag ringa till min telefonsvarare från utlandet?
Ja, ring +46254, följt av ditt mobilnummer, utan första nollan. T ex +46254 70 123 45 67. När du hör din hälsningsfras tryck # lösenord # .