Mobiltelefoni

Smidigare betalning för företagare

Köp dina appar på faktura - så här enkelt är det.

Nu behöver du inte längre använda kredit- eller betalkort vid köp av appar via Google Play.

Tack vare vårt samarbete med Google kan du som Tele2-kund betala dina appar, musik och annat via din Tele2-faktura. Det innebär att du slipper koppla ditt kredit- eller betalkort till Google Play. Ni får helt enkelt alla app-inköp specificerade på företagets Tele2-faktura. Den maximala gränsen för köp via Tele2-faktura är 3000 kr per månad eller 500 kr per köptillfälle.

En förutsättning för att du ska kunna betala via fakturan är att ditt företag godkänner köp av mervärdestjänster via faktura.

Så här kommer du igång

1. Välj den app som du vill ha. Klicka på priset och sedan på godkänn. I nästa steg finns en pil (v) bredvid priset (i övre högra hörnet). Klicka på pilen så får du välja betalningsmetod.
  2. Välj Fakturera mitt Tele2-konto. Fyll i din adress, spara och acceptera sedan köpet.
  3. Appen laddas ner och du kommer få ett mail som bekräftar köpet. Ditt app-köp syns sedan som en post på din Tele2-faktura.