Mobiltelefoni

WyWallet

WyWallet grundades 2011 av de fyra stora mobiloperatörerna Tele2, Telia, Telenor och 3 i syfte att få en gemensam lösning för mobila betalningar.

Med WyWallet kan du göra mobila betalningar på internet utan att lämna ut dina kort- och kontouppgifter. Du som företagskund kan ansluta ett betalkort eller få en kreditfaktura på dina inköp vilket innebär att kostnaden aldrig kommer att hamna på din mobilfaktura. Betaltjänsten WyWallet är kostnadsfri och priset du ser vid köpet är det priset som du betalar.

Hur kommer jag igång med WyWallet?

Enklast är att registrera dig direkt på wywallet.se. Genom att logga in på Mina sidor kan du välja vilket betalsätt som passar dig bäst  ansluta ett betalkort eller kreditfaktura. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 19 kr/månad.

Så här handlar du online:

1. Ange WyWallet som betalsätt
  2. Fyll i ditt mobilnummer
  3. Bekräfta köpet med den SMS-kod som du får skickad till dig
  4. Köpet är klart!

Så här genomför du SMS-köp:

1. Använd SMS-funktionen i din telefon
  2. Ange meddelande och mottagarnummer
  3. Skicka meddelandet!

Om du inte har registrerat dig hos WyWallet vid ditt första SMS-köp, kommer du att bli ombedd att svara med ditt personnummer. Då görs en enkel kreditupplysning för att kunna lägga kostnaden på en separat faktura.

Läs mer om WyWallet här.

Du kan när som helst avsluta tjänsten genom att skicka ett SMS med texten AVSLUTA till 71798