Ring & surfa utomlands

Telefonsvararen

Reser du utanför EU kostar det pengar att ta emot samtal till din röstbrevlåda. Det innebär att du får betala om någon kopplas till din telefonsvarare, även om inget meddelande har lämnats eller om du inte lyssnar av det. Behöver du inte ha telefonsvararen på rekommenderar vi att du stänger av den under din utlandsvistelse.

Stäng av telefonsvararen: Skicka ett SMS med texten På eller Av till 555.

Vill du ha telefonsvararen igång, kom ihåg att du behöver ha ditt lösenord till hands för att kunna logga in utanför Sverige. Om du vill lyssna av ett röstmeddelande kostar det som att ringa ett vanligt samtal från landet du befinner dig i till Sverige. Se priser från Utlandet här: Ringa & Surfa i utlandet

Tips! Spela in en hälsningsfras där du ber dina vänner skicka dig ett SMS istället för att lämna meddelande.

För att lyssna av ett meddelande när du befinner dig utomlands:

• Ring +46 252 följt av ditt nummer utan första nollan. Är ditt nummer 012345 ringer du alltså till: +46 252 12345.
  • När du hör din hälsningsfras tryck # lösenord # .
  • Har du Tele2 Växel? Ring +46 254 följt av ditt nummer (utan första nollan) för att komma till telefonsvararen.