Du använder en utdaterad webbläsare som inte stöds fullt ut av Tele2.se och Mitt Tele2. Vi rekommenderar att du om möjligt uppdaterar till, eller installerar en modern webbläsare.
Utomlands

Ringa till andra länder

Här hittar du allt du behöver veta innan du ska ringa från Sverige till utlandet. 

Här kan du se alla priser direkt:

Se vad det kostar att ringa

 

Så gör du för att ringa

Om du ska göra ett utlandssamtal (ringa till ett annat land än Sverige) så behöver du ange en landskod före telefonnumret. För några få länder består landsnumret av bara en siffra.

Om du ska ringa till exempelvis Norge, så behöver du ange Norges landskod, som är 47. Du knappar då in +47 och sedan numret du vill ringa, utan första nollan. Ringer du från en fast telefon utan knappar så ersätter du plustecknet med 00 (två nollor). 

Om du inte är i Sverige

Befinner du dig i ett annat land än Sverige och ska ringa ett utlandssamtal så gäller andra priser, eftersom du då använder dig av roaming i en utländsk operatörs nät.

I alla våra mobilabonnemang, både nya och befintliga, ingår roaming inom EU och EES-länderna. När du är i något av de här länderna och ringer, skickar SMS eller MMS:ar inom landet eller till ett annat EU/EES-land så gäller samma priser och villkor som i Sverige. 

Om du är i Sverige och ringer, skickar SMS eller MMS:ar till ett annat EU-land så räknas det som ett internationellt samtal och Tele2:s prissättning för internationella samtal gäller. Däremot kan du ringa till ett annat svenskt nummer (+46) som befinner sig inom EU/EES utan extra kostnader. Du betalar alltså bara för ett lokalsamtal inom Sverige och den person som befinner sig i ett annat EU/EES-land använder roaming för att ta emot ditt samtal. 

Tilläggstjänst EU-samtal – Ringa till andra EU-länder

Ringer du ofta från Sverige till andra länder inom EU/EES kan det löna sig att lägga till tjänsten EU-samtal. För 299 kr/månad får du 1000 fria minuter, sms och mms när du ringer från Sverige till ett utländskt telefonnummer inom EU/EES-länderna.  Kontakta kundservice för att lägga till EU-samtal på ett befintligt abonnemang. 

Tilläggstjänst Norden-samtal – Ringa till andra nordiska länder

Ringer du ofta från Sverige till andra länder i Norden kan det löna sig att lägga till tjänsten Norden-samtal. För 59 kr/månad får du 1000 fria minuter, sms och mms när du ringer från Sverige till ett utländskt telefonnummer i de Nordiska länderna. Kontakta kundservice för att lägga till Norden-samtal på ett befintligt abonnemang. 


Läs mer här: Ringa & surfa i utlandet

Våra utlandspriser

Här ser du alla priser direkt: Priser till utlandet
Du kan också se alla våra priser här: Prislista

_