FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler

Apple iPad Pro 12.9 5G

  • Otrolig prestanda med Apples M1-chip

  • Batteri som tar dig genom arbetsdagen

  • Ljusstark Liquid Retina XDR-skärm med HDR

  • Anslut externa enheter med Thunderbolt

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 veckor

Välj minnesstorlek

Rymdgrå

Leveranstid: 2-3 veckor

Översikt
Om iPad Pro 12.9
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Välj abonnemang

Välj bindningstid för abonnemang

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

829 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Pro 12.9 tum Wi-Fi + 5G

128 GB Rymdgrå

24 månader


Obegränsad

100 GB data/månad i EU/EES

24 månader


Månad 1-24

829 kr/mån


Därefter

449 kr/mån


Lägsta totala kostnad: 19 896 kr


Visa priser inkl. moms

Apple iPad Pro 12.9 5G

Apples iPad Pro med 12,9-tumsskärm och 5G är utrustad med Apples M1-chip. Det innebär prestanda på högre nivå, knivskarp grafik och ett batteri som räcker hela dagen.

Liquid Retina XDR-skärmen med 10 000 mini-LED-lampor är idealisk för innehåll med hög ljusstyrka och kontrast, som bilder och video i HDR. 12,9-tumsskärmen ger stor arbetsyta med realistisk bildkvalitet. iPad Pro kan enkelt anslutas till externa enheter med Thunderbolt och den avancerade kameran ser till att du alltid är i fokus – även när du är i rörelse.