Hi, logout
Produkter/Tjänster
Betalas nu
Månadskostnad
 
iPad WI-FI + 4G 32GB
Betalas nu 0 kr
Månadskostnad 0 kr
iPad WI-FI + 4G 32GB

iPad WI-FI + 4G 32GB

I mars 2017 lanserade Apple sin nya iPad, som kort och gott fått namnet iPad.
För dig som är ute efter en ny iPad så är denna version ett bra val. Den har en ny processor, en Apple A9, vilket kommer att ge dig snabbare iPad än tidigare iPadmodeller.
Surfplattan behåller den populära 9.7 tums skärmen, perfekt för den som vill spela spel, läsa Ebok eller se på serier och filmer. Den är helt enkelt perfekt för hela familjen.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få 480 kr rabatt på surfplattan
 • Surfa inom Sverige
 • 14 dagars ångerrätt på surfplattan
Välj antal
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang

 • EU Samtal Välj

  Lägg till 1000 minuters samtalstid från Sverige till EU och EES-länderna till ett fast månadspris.

 • Ny, snabb och modern

  Den nya surfplattan ersätter iPad Air 2 och behåller samma 9.7 tum skärm som iPad Air hade. Den har hela 10 timmars batteritid och touch ID sensor. Med sin 64-bit A9 processor kan du njuta av allt som iPad har att erbjuda. Snabbare och mer flytande.

  Säker hantering

  Med Apples operativsystem iOS 10 kan du känna dig säker. Du kan till exempel automatiskt säkerhetskopiera alla dina filer, och behöver inte vara rädd för att dina dokument och bilder ska försvinna om något händer med din iPad. Istället för att du ska komma ihåg ännu en kod har Apple också valt att ha Touch ID på sin nya surfplatta. Med ditt unika fingeravtryck blir ditt användande mer säkert och det blir dessutom enklare för dig att handla med Apple Pay.

  Dokumentera med din kamera

  Surfplattan har kamera som du kan använda på många olika sätt. Det finns en kamera på både fram- och baksidan så oavsett om du vill filma eller ta bilder så får du dina kvalitativa minnen dokumenterade. Att du sedan kan redigera dina bilder och filmer i iPaden gör hanteringen mycket smidigare.
iPad WI-FI + 4G 32GB
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr