Hi, logout
iPad Wi-Fi + 4G 32GB

iPad Wi-Fi + 4G 32GB

Det här är surfplattan för dig som värdesätter kvalitet. Den har en snabb A10-processor som gör att du kan växla mellan appar utan att behöva vänta. Den allra största nyheten är dess kompatibilitet med Apple Pencil. Apple Pencil känner av både lutning och tryck. Dessutom kan du variera tjockleken på strecken, teckna skuggor och använda en mängd olika kreativa effekter.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få 480 kr rabatt på surfplattan
 • Surfa inom Sverige
 • 14 dagars ångerrätt på surfplattan
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang

 • Samtalspaket Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • Skräddarsy ditt sätt att använda den på

  På arbetsplatsen eller hemma i soffan – med iPad 6 har du många möjligheter att skapa, oavsett vart du är. Med Apple Pencil kan du enkelt skriva på ett företagskontrakt direkt på surfplattan och eftersom iPad 6 är kompatibel med alla slags Bluetooth-tangentbord kan du ta anteckningar snabbt och smidigt.
  När du får din iPad levereras den med en samling appar så du kan börja skapa så fort du har packat upp den. Du är snabbt redo att fortsätta ditt arbete.

  Företagare kräver snabbhet

  Jämfört med den förra modellen har iPad 6th/2018 designats med en A10-processor för att ge en bättre användarupplevelse då den är avsevärt snabbare. Du kommer känna att allting går lite fortare. Perfekt om du har ett grafiskt krävande jobb eller om du bara vill spela spel som kräver mycket grafik eller uppleva de senaste apparna med förstärkt verklighet.

  AR – Förstärkt verklighet

  Framtiden är här. Augmented Reality (AR), förstärkt verklighet, är en ny teknik som kombinerar information från internet och verkligheten. Kort sagt lyfts virtuella objekt in i den verkliga världen. Varje aspekt av iPad, från skärmen och processor­kraften till kamerorna och rörelsesensorerna, är utformad för att göra AR-appar bättre än någonsin tidigare.

Produkt
Direkt
Per månad
iPad Wi-Fi + 4G 32GB
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr