FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProIP-tjänster5GSäkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 Företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetKundcaseRapporterGuiderWhitepapers och tillämpningar

Samsung Galaxy Tab S7+

Om du behöver en surfplatta med samma funktioner och kraft som en PC så är Samsung Galaxy Tab S7+ för dig. Streama events eller webbinarier med hög kvalitet tack vare skärmens stora yta på 12.4 tum, en 120Hz uppdatering för bättre bild och ljud som är optimerat av AKG. Den uppgraderade S Pen har nu enbart 9 ms fördröjning vilket ger en känsla som en riktig penna och hjälper dig ta snabba anteckningar när det behövs. Komplettera med ett komplett tangentbord för högre produktivitet.

Samsung Galaxy Tab S7+ är dessutom redo för 5G.

Ingår alltid

Välj 24 mån bindningstid och få 480 kr rabatt på surfplattan
Surf inom Sverige
Upp till 50 GB surf inom EU/EES
Väljer du 24 månaders bindningstid ingår router

Välj antal


Välj färg


Välj minnesstorlek


Betalningsmetod

Läs om betalningsmetoderna för våra produkter


Välj abonnemang

Se i vilka länder du kan använda din data.


Välj bindningstid


Vill du försäkra din telefon?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.

Läs mer härSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Pris 769 kr/mån

Samsung Galaxy Tab S7 Plus

128 GB Svart

Betala nu

0 kr

Per månad

769 kr/mån