• Hem
 • Lösningar Large Enterprise

Vi levererar både komplexa företagslösningar och möjliggör effektiv kommunikation för stora företag. 

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

KARLSTAD KOMMUN

Dubbel vinst med hyrd telefoni

Med sina 86 000 invånare ligger Karlstad på 21:a plats i storleksordning bland landets kommuner. Sociala medier är en viktig del av kommunikationen med medborgarna för Karlstads kommun. Denna framåtanda inom IT och sociala medier rimmade tidigare illa med kommunens gamla telefonilösning, som var allt annat än modern. Användarna hade både fasta och mobila anknytningar med olika nummer, dessutom låg 1 000 nummer utanför systemet och kunde därför inte bli kopplade via växeln.

Det var läge att byta till något modernare och mer framtidssäkert. Vi var på det klara med att vi ville köpa telefonin som tjänst. Det ger många fördelar, framför allt att vi slipper äga och drifta telefonilösningen och kringutrustningen själva

Inge Hansson, IT-chef på Karlstads kommun

 

Spara tid
med Tele2 Konferenstjänster

Som företagskund hos oss kan du nu få tillgång till nya effektiva och kundanpassade mötes– och kommunikationstjänster. Vi erbjuder flera realtidsverktyg som enkelt möjliggör professionella möten, både säkert och lättillgängligt.

 • Mobilitet som Tjänst

  Med Mobilitet som Tjänst behöver ni inte köpa era telefoner på vanligt sätt, ni hyr hårdvaran som en tjänst från oss. Ni får dessutom utökad garanti på telefonerna vilket innebär att vi även ersätter t.ex. olyckshändelser, ni har dessutom full kontroll på alla telefoner som finns i företaget. Det är enkelt att komma igång och ingen investeringskostnad krävs.

 • Skype for Business

  Med Microsofts teknik för Unified Communications får datorerna i ert nätverk samma funktioner som den fasta bordstelefonen. Användarna klickar bara på den kontakt i adressboken som de vill ringa upp. Ett vanligt telefonsamtal kan på så vis enkelt omvandlas till ett konferenssamtal eller en videokonferens.

 • Lan som Tjänst

  Med LAN som tjänst får ni en funktionell och behovsanpassad tjänst som uppfyller befintliga och framtida krav på användarbaserade tjänster som Voice Over IP, Unified Communications och PC-arbetsplatser. • Video som Tjänst

  Vi erbjuder Video som Tjänst, vilket gör videomöten till ett smidigt alternativ till traditionella möten. Utrustningen i tjänsten stödjer HD men även äldre befintliga videokonferensutrustningar som följer standard. Utrustningen i tjänsten anpassas efter storlek på konferensrum och andra eventuella önskemål.

NOC: Network Operations Center

Tele2 levererar affärsnytta via en mängd tele- och datakommunikationstjänster. Med egen nätövervakning, egen fältorganisation och eget stamnät, har vi på Tele2 kontroll på våra tjänster. Att vi äger infrastrukturen ger oss möjlighet att vara flexibla och innovativa. Och med det som grund kan våra kompetenta och erfarna medarbetare erbjuda dig som kund stor valfrihet, helhetslösningar och bra paketeringar. Se mer om hur vårt Network Operations Center arbetar.

 • Unified Communication

  De senaste åren har den traditionella telefonin utvecklats snabbt. Ny IP-teknologi möjliggör att telefoni betraktas som en applikation på ett datanätverk (VoIP) och man talar idag ofta om konceptet Unified Communications (UC). Genom att centralisera telefonilösningen och låta IP-teknologin vara bärare, kan drifts- och underhållskostnaderna reduceras och stordriftsfördelar utnyttjas även för företag med bara 2-3 avdelningar. Funktionsområdena inom UC utvecklas hela tiden och behovsanpassade lösningar utifrån verksamhet blir allt vanligare och intressanta.

 • Täckning i världsklass

  Vårt 4G-nät når idag 99% av befolkningen och 99,8% har 3G-täckning. Tele2 miljardsatsar tillsammans med Telenor för att förstärka det gemensamma mobilnätet. Den så kallade yttäckningen ska öka från 70% till 90% och beräknas vara klar 2016.

  I vårt 3G-nät får du automatiskt HD Voice, en ny teknik som ger ett kristallklart ljud och dubblar röstkvalitén. Med HD Voice reduceras störande bakgrundsljud vilket gör det lättare att kommunicera i bullriga miljöer, blåsiga landskap och på högljudda arbetsplatser.

 • Ska vi ses?

  Våra 66 säljare jobbar enbart med er företagskunder, och som kund är du alltid knuten till samma person. Det betyder att när du är nyfiken på en ny tjänst, eller vill ändra någonting, så har du en säljare som är ansvarig för just dig och ditt företag. Så det är bara att höra av sig. Våra säljare jobbar för dig.

  Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig.

Personlig rådgivning via våra kunniga säljare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha: