Lösningar

Ändra ditt 
abonnemang

Så här får du större datapaket

Har du ett befintligt abonnemang som du vill ha en högre datamängd på? Eller vill du maxa din uppkoppling med samtal, data, sms och mms i EU och EES-länderna och dessutom få ett kostnadsfritt datakort att ansluta fler enheter med?

Med ett större datapaket kan du sluta leta efter wifi och istället vara uppkopplad var du än befinner dig. För att kunna få våra nya datamängder med bland annat fri surf inom EU och EES-länderna så behöver du uppdatera ditt abonnemang till ett av våra nuvarande abonnemang. Mer information om abonnemangen hittar du längst ner på denna sida eller här – Mobilabonnemang.

Fyll i formuläret här nedanför så ordnar vi både abonnemangsändringen och aktiverar det datapaket som du väljer.

Vill du beställa ett helt nytt abonnemang med mycket data?

Beställ direkt i vår webbutik
Oj, något gick fel.

Vänligen försök igen! 

Fyll i formuläret, så hör vi av oss när det är klart!

Har ditt företag ett RAM-avtal? Då behöver er kontaktperson byta datapaket åt dig.

Har du avtalstid på ditt nuvarande abonnemang flyttas kvarvarande avtalstid med till det nya abonnemanget och du får desssutom 50 kr rabatt/månad på nedanstående priser. 

Välj ett abonnemang
Ange telefonnummer som vi kan nå dig på
Ange din e-postadress
Ange organisationsnummer
Tack för din beställning!

Vi hör vi av oss till dig när vi är klara med bytet och aktiveringen av ditt nya datapaket.

Har du några frågor om din beställning får du gärna kontakta oss på Kundservice. Information och hjälp som rör våra tjänster hittar du i vår supportsektion. Använd sök-funktionen för att snabbt hitta det du letar efter.

Våra abonnemang
alltid med valfri bindningstid

Fast pris för mobiltelefoni

Med mobiltelefoni till Fast pris ingår obegränsat antal samtal, SMS, MMS inom Sverige och när du befinner dig i EU eller något av EES-länderna. Du kan välja mellan 1, 7, 15, 30, 50 och Unlimited GB data per månad och upp till 50 GB av den surf som ingår i ditt abonnemang kan användas inom EU/EES. 

Du kan dessutom beställa upp till fem datakort som du kan använda för att dela din data med fler enheter som till exempel din surfplatta. Datakorten kostar 49 kr/mån per kort.

Beställ Fast pris + ny mobiltelefon

Rörligt pris för mobiltelefoni - 99 kr/mån

Rörligt pris på ditt mobilabonnemang passar perfekt om du själv inte ringer eller skickar SMS så mycket. 

Med tillräckligt mycket data så kan du som har Rörligt pris välja att ringa och skicka meddelanden med tjänster som Skype eller Google Hangouts istället för att ha inkluderade minuter/SMS (som i Fast pris). Datan som ingår i de rörliga abonnemangen går att använda på samma sätt inom EU och EES-länderna som i Sverige och du kan välja på mellan 1, 5 och 10 GB.

Du kan dessutom beställa upp till fem datakort som du kan använda för att dela din data med fler enheter som till exempel din surfplatta. Datakorten kostar 49 kr/mån per kort.

Beställ Rörligt pris + ny mobiltelefon

Mobilt bredband

Med Mobilt bredband kan alla på kontoret välja att surfa på samma uppkoppling. Väljer du en högre datamängd så räcker det längre, eller till fler. För Mobilt bredband betalar du det pris som gäller för det datapaket som du väljer. 

Vi har datapaket från 10 GB ända upp till 500 GB. I alla våra abonnemang kan du använda data upp till 50 GB inom EU och EES-länderna. 

Beställ Mobilt Bredband i webbutiken