Case

Mobila medarbetare

Micki Leksaker har sedan 1944 utvecklat, tillverkat och sålt leksaker. Idag har företaget cirka 50 anställda och säljer till omkring 25 länder. Micki Leksaker erbjuder säkra och hållbara leksaker som lockar fram lusten att leka och lära, och ger utrymme åt barnens fantasi. ”Vi tar lek på allvar”, är deras egen beskrivning av verksamheten. Kunderna finns utspridda över hela Sverige och därför tar Micki Leksaker också effektiv och säker telekommunikation på allvar, eftersom säljkåren är beroende av att allt fungerar som det ska.

Att möta kundernas krav på snabba leveranser

Traditionellt har leksakshandeln haft lång framförhållning med sina ordrar, inte minst inför julen. Det har förändrats. I dag vill leksakshandeln inte ha stora lager och affärsprocesserna behöver därför vara snabbare än förr.

Före och under kundbesöken ansluter säljarna sig via mobila bredbandet till vårt IT-system på huvudkontoret i Gemla. Därifrån hämtar de information om kundens tidigare ordrar och förser sig med övrigt säljstöd. Under eller strax efter kundmötet skickar säljarna ordrarna till vårt ordersystem. Självklart måste den kommunikationen fungera, annars riskerar säljbesöket bli misslyckat eller leveransen bli försenad.

Henrik Aronsson som är IT-ansvarig på Micki Leksaker.

Med täckning över hela landet hanteras ordrar snabbt överallt  

Eftersom kunderna är utspridda över landet behöver säljkåren mobil täckning i hela Sverige, och det får de i och med sin kommunikationslösning med Tele2. Micki Leksaker har haft Tele2 som operatör av både fast- och mobiltelefoni samt mobilt bredband sedan 2009 och förnyade nyligen avtalet. 

Säljarna och vi andra på Micki tycker att abonnemangen fungerar väldigt bra. Det är det viktigaste. Och priset gav oss inget skäl att välja en annan operatör, även om jag tycker det är svårt att jämföra erbjudanden från olika operatörer. Tele2s kundservice och support är vi också nöjda med. Därför är Tele2 som helhetsleverantör av dessa tjänster helt enkelt det bästa valet för oss.

Henrik Aronsson som är IT-ansvarig på Micki Leksaker.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}