Allt om Integration

Flexibla och framtidssäkra nätverk

I dagsläget bärs allt ifrån affärsapplikationer och kundsystem till e-post, video och telefoni av IP-nätverket. Detta ställer naturligtvis stora krav på nätverkets säkerhet, tillgänglighet, flexibilitet och tjänstekvalitet.

Tele2 Integration Services har levererat och installerat LAN (Local Area Network), WLAN (Wireless Local Area Network) och WAN (Wide Area Network) under många år och vi kan hjälpa till med både design, dokumentation och konfiguration av ert nätverk. Vi ligger alltid i framkant vad gäller tekniken och våra medarbetares kompetens och certifieringsnivåer. Och då Tele2s kärnverksamhet är att bygga nät (både fasta och mobila) har vi inom Tele2 tillgång till en enorm kunskap om datanät och radiokommunikation.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}
 • Local Area Network (LAN)


  Med LAN som tjänst får ni en funktionell och behovsanpassad tjänst som uppfyller befintliga och framtida krav på användarbaserade tjänster som Voice Over IP, Unified Communications och PC-arbetsplatser.

 • WIFI-nätverk


  Den ökande användningen av Smartphones, surfplattor och andra portabla datorer ökar behovet av trådlös access (Wireless Local Area Network eller WIFI) till Internet på kontoret.

 • Wide Area Network (WAN)


  Wide Area Network (WAN) används för att koppla ihop lokala nätverk med andra typer av nätverk, så att användare och datorer på en plats kan kommunicera med andra användare och datorer på andra platser via dedikerade anslutningar. WAN kopplar samman geografiskt spridda lokala nätverk och säkerställer samtidigt kapacitet och säkerhetsnivåer.

 • Virtual Local Area Network (VLAN)


  Ger användargrupper tillgång till "egna" nät fast dessa enbart är virtuella och delar samma fysiska nät. Behovet är främst av sekretesskäl där till exempel ett företag som är spridd över flera fysiska platser och vill ha ett internt nätverk för interaktionen mellan sina anställda och som är skyddat från insyn.