Unified Communication

Skype for Business

Vi har gått från arbete på en bestämd plats till samarbete oberoende av tid, plats och enheter. Och med hjälp av ny teknik är det möjligt att både samarbeta och ta kontakt med kollegor, kunder och medborgare oavsett tid, rum och plats, utan att tappa vad som är viktigt med att träffas öga mot öga.

Vårt erbjudande

Vi har vi lång erfarenhet av att leverera kommunikationslösningar till stora företag och offentlig sektor. Vårt erbjudande utgår från behovet av en funktionell, flexibel och samlad kommunikationsmiljö. Skype for Business innehåller samtal, video, meddelande och dokumentdelning, men plattformen är inte helt komplett utan integration med de telefonifunktioner som du redan har idag.

Skype for Business som plattform

Skype for Business används redan idag av en majoritet av de svenska organisationerna för formella möten, men det finns en stor potential i att förbättra kommunikationen även i de informella kontakterna. Genom att göra det lika enkelt att använda Skype for Business som att ringa ett telefonsamtal så kan du, dina kollegor och kunder komma närmre varandra och få mer gjort, tillsammans.

En komplett kommunikationslösning

Vi har kompetens att integrera en mängd olika tjänster och system med Skype for Business. På så sätt skapas en komplett kommunikationslösning som du dessutom kan administrera på ett ställe. Du väljer själv vilka lösningar som passar ditt företag bäst. Som användare får du en sömlös upplevelse i kontakten med dina kollegor och externa kontakter. Och it-avdelningen får färre plattformar att underhålla.

Populära lösningar

Vi kan hjälpa dig att skapa ett mervärde ur något du kanske redan betalar för eftersom Skype for Business ofta ingår i Office 365-abonnemang. Några populära sätt att börja dra nytta av våra tjänster för Skype for Business är: 

  • Anslutning av Skype for Business mötestjänster till befintlig växel.
  • Videopaket som optimerar konferensrum för Skype for Business.
  • Förstudier och konsulttjänster för att ta steget till en bättre samarbetsmiljö.
  • Fasta och mobila abonnemang anpassade för Skype for Business med statusvisning, valbar nummervisning och hänvisning/telefonist.

 

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}