Välkommen till Tele2

COM HEM FÖRETAG
BLIR TELE2 FÖRETAG

Tele2 Företag välkomnar alla nya kunder

Com Hem Företag, nu en del av Tele2.

Den 5 november 2018 blev Com Hem Företag och Phonera en del av Tele2. Tillsammans blir vi nu en ännu bättre helhetsleverantör av företagslösningar och inom kort kommer vi kunna erbjuda en gemensam och spännande produktportfölj som kombinerar de två bolagens olika styrkor.

Processen med att successivt integrera Com Hem Företag, Phonera och Tele2 har redan påbörjats. Namnet på det gemensamma företaget kommer vara Tele2.

Bredband hos Tele2

Tele2s bredband finns i hastigheter 50-1200 Mbit/s och passar företag med 1-50 anställda. När behoven växer kan ni lätt byta till en högre hastighet. Ring våra rådgivare på 010-1661281 för att beställa.

Läs mer om bredband
Kille fotar solnedgången
Upplyst mobilskärm på natten

TESTVINNANDE 4G-NÄT

Bra mobiltäckning är en förutsättning för att du ska kunna maxa ditt användande av mobila produkter. Idag täcker vårt nät 99,9 % av befolkningen, det vill säga där folk bor och arbetar.

Läs mer om vårt nät

Vanliga frågor och svar

Hur kommer detta påverka mig som kund?

Inte på något sätt i nuläget. Integrationen mellan bolagen kommer ske successivt och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder gemensamma och spännande erbjudanden snarast möjligt. Exakt vad det blir för erbjudanden återkommer vi med längre fram.

Kommer det här att påverka mitt avtal?

Fusionen har ingen påverkan på de tjänster och aktuella avtal som du har hos Com Hem Företag idag. Du kan givetvis alltid köpa nya tjänster via oss i Com Hem-varumärket tills vidare. Är du intresserad av nya tjänster planerar vi för flera spännande och konkurrenskraftiga erbjudanden inom snar framtid.

Vad innebär det att företagen ”fusioneras”?

En fusion är när ett eller flera bolag blir ett och samma. Det innebär att samtliga bolags tillgångar och skulder tas samman. Fördelarna med en fusion är ofta många, exempelvis inkluderar det många effektiviseringar och förbättringar.

När kommer ni lansera nya gemensamma produkter & tjänster?

Just nu pågår det ett aktivt arbete för att inom kort kunna presentera nya och spännande erbjudanden för nya och befintliga kunder.