tillsammans är vi starkare

Om samarbetet mellan Tele2 Arena och Fotografiska.

Fotografiska och Tele2 har ett långsiktigt och nära samarbete. Vare sig det gäller professionell sportfotografering eller privata bilder tagna för spridning i sociala medier, så har fotografering blivit en central del av den totala arenaupplevelsen. På Tele2 Arena visar Tele2 tydligt att vi vill ligga i framkant i utvecklingen av den ultimata arenaupplevelsen, både live och digitalt, och för att förverkliga den ambitionen så är Fotografiska en viktig partner.

Tillsammans strävar Tele2 och Fotografiska för att lyfta fotografi och mobilitet. Vi arrangerar gemensamma fotoutbildningar med utbildare från Fotografiska på Tele2 Arena, och har en gång per år en utställning på Fotografiska, där privatpersoners Instagrambilder som delats med #tele2arena har möjlighet att bli utställda.

Vill du se din bild på Fotografiska?

Använd #tele2arena så har du chansen att få ställa ut din bild på Fotografiska.

#tele2arena är en del av Tele2's samarbete med Fotografiska som innebär att privatpersoners Instagrambilder har möjlighet att bli utställda på Fotografiska i Stockholm. Tele2s utställning är en gång per år på Fotografiska museet i Stockholm. 

Allt våra arenabesökare behöver göra är att fotografera sina bilder på Tele2 Arena, lägga upp dem på Instagram och hashtagga #tele2arenaFör att din bild ska bli utvald krävs det att du har en öppen Instagramprofil.

Bildkälla: @foto_grafen

Tekniken som förhöjer upplevelsen

Tele2 Arena är en av världens modernaste arenor med ett högpresterande trådlöst nätverk och en mobiltäckning som gör det möjligt för alla besökare av ett evenemang att dela sina upplevelser i bilder samtidigt.

På Tele2 Arena finns fritt WiFi av högsta klass och 600 digitala skärmar, där du bland annat kan följa evenemanget och relaterade delningar i sociala medier.

Arenans tekniska lösningar gör det möjligt att följa evenemanget i sin mobiltelefon, med vår Tele2 Arena-app eller på skärmar, oavsett vart man befinner sig i arenan.

så invigdes vår utställning
#tele2arena