Lösningar

Helhetslösningar för stora företag

Vi hjälper våra kunder att alltid ligga steget före i vårt digitala samhälle

 • Unified Communication

  Unified Communication (UC) är ett koncept med tjänster som förenar människor, team och information för effektivare samarbeten.

  Syftet är att optimera affärsprocesser och förenkla kommunikation genom att minska svarstider, hantera flöden samt att minska beroenden mellan enhet, människa och media.

 • IT infrastruktur

  Låt Tele2 sköta all IT-drift medan du fokuserar på ditt företags affärer. Vi levererar och tar ansvar för hela livscykeln, från start till drift. 

  Med Tele2 är det enkelt – du talar om vilka krav och behov du har så hittar vi rätt lösning. 

 • Hårdvara och tjänster

  Tele2 levererar hårdvara till hela arbetsplatsen – bland annat smart­phones, PC, tablets, tillbehör, headset, system- och konferens­telefoner.

  Vi erbjuder även tjänster som syftar till att förenkla kundernas logistikföden, mobila arbetssätt och livscykel­hantering.

 • NOC: Network Operations Center

  Tele2 levererar affärsnytta via en mängd tjänster och lösningar inom UC och IT infrastruktur. Med egen nätövervakning, egen fältorganisation och eget stamnät har vi kontroll på våra tjänster. Eftersom vi äger infrastrukturen kan vi vara flexibla och innovativa.

  Med den grunden kan våra rådgivare erbjuda dig stor valfrihet, helhetslösningar och bra paketeringar.

Välkommen till vårt showroom 

Vi erbjuder helhetslösningar till alla företag, stora som små. Men till våra större kunder visar vi med stolthet upp vårt alldeles egna showroom – Tele2-kontoret i Kista, Stockholm. 

Projektet Tele2 Way@Work handlade om vår egen digitaliseringsresa och påbörjades 2014. Efter flera undersökningar, studiebesök och behovsanalyser blev resultatet ett aktivitetsbaserat kontor i en modern miljö med 7 våningar och totalt ca 27 000 kvm. Kontoret är helt öppet och byggt för samarbete med 110 mötesrum och i övrigt en mångfald och stor variation för att alltid ha en passande miljö för det behov man har för stunden och för att stödja kreativitet och spontanitet.

Syftet med vårt kontor och arbetssätt är att förenkla och effektivisera kommunikation och samarbete med fokus på medarbetarna. Såväl den aktivitetsbaserade miljön med olika zoner som de olika digitala verktygen vi använder ger en stor flexibilitet och hög tillgänglighet för alla medarbetare.

Tele2 Arena – uppkoppling i världsklass

Tele2 Arena är en av världens mest moderna multiarenor. Här finns bland annat fritt wifi, 600 digitala skärmar och skjutbart tak. Att vara med bygga infrastrukturen i arenan har varit ett av våra absoluta drömcase.

Radionätet är byggt för att klara en fullsatt arena där alla kan vara uppkopplade samtidigt, oavsett aktivitet i nätet. I mobilnätet erbjuder vi besökarna upplevelser utöver det vanliga. Omkring 40 000 människor, på en begränsad yta, kan koppla upp sig i 4G-nätet samtidigt. 

I Tele2 Arena finns dessutom integrerad kommunikation som består av flera system som samverkar och hanterar allt från biljett- och kassasystem till BigBrain-skärmar med realtidsuppdatering av sociala strömmar, besökarantal och aktiviteter. 


Behöver du rådgivning?

Vi ser till att du får anpassade kommunikationstjänster och lösningar för just ditt företag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.