Konsulttjänster

Managerade molntjänster

Funderingarna kring molnet är många, men de flesta molntjänster är skapade för de utmaningar allt fler verksamheter ställs inför. Att utnyttja dessa flexibla och kostnadseffektiva tjänster är något vi ser att allt fler gör, i och med att kraven och komplexiteten växer. Tele2 vill hjälpa er att förstå hur molntjänster kan vara ett konkret stöd.

Många utmaningar

Dagens företag och organisationer verkar i en föränderlig tid med fler enheter, appar, operativsystem och säkerhetsrisker samtidigt som kostnaderna ska pressas och affärskraven växer. Användarna har också blivit mer datorvana och har höga förväntningar på sin it-arbetsplats. Molntjänster är därför en viktig pusselbit för att möta denna verklighet.

En strategisk fördel

Att bygga bort beroendet av fasta infrastrukturer är nästa naturliga steg för it-avdelningen, eftersom ni då slipper dyra investeringar och fysiskt underhåll av hårdvara. Strategiskt innebär detta – att kunna äga en global närvaro och aldrig begränsas av sin tekniska kapacitet – en flexibel, skalbar och framtidssäker miljö.

Vi maximerar potentialen

Det finns dessutom många anledningar för er att köpa molntjänster som en managerad lösning från just Tele2. Med oss får ni en kompetent och proaktiv molnpartner som implementerar, optimerar och driftsäkrar er molnleverans. Vi bidrar med vår tekniska expertis för att upprätthålla affärskontinuitet och maximera potentialen i er molninfrastruktur.

Läs mer om vår konsulttjänst för Managerad Office 365 eller Managerad Microsoft Azure