eSIM Tele2 Företag

eSIM för företag

  • Kombinera jobb och privatnummer i en telefon
  • Låt flera enheter dela på samma abonnemang
  • Förenkla surf, samtal och sms i utlandet
  • Minskad miljöpåverkan

eSIM är kostnadsfritt

Du som är eller blir kund hos Tele2 Företag kan skaffa eSIM helt kostnadsfritt. Tele2s eSIM fungerar med samtliga mobiltelefoner som har stöd för eSIM. 

Den nya standarden eSIM (embedded SIM) är en ny teknologi som låter dig göra samma sak som med ett fysiskt SIM-kort, men redan inbyggt i enheten - på en betydligt mindre yta i mobiler, surfplattor och andra uppkopplade enheter. En viktig fördel är därför att det också blir enklare att koppla upp mindre enheter som inte har plats för vanliga SIM-kort, till exempel smartklockor, termostater, larmkomponenter och mycket annat som tillhör Internet of Things.

eSIM Tele2 Företag
Bild eSIM Tele2 Företag

Skaffa eSIM hos Tele2

Det finns olika sätt att skaffa eSIM. 

Om du har en telefon som har stöd för eSIM och ett abonnemang hos Tele2 kan du kontakta kundservice eller besöka en Tele2-butik och be dem hjälpa dig att byta till eSIM. 

Om du inte är Tele2-kund kan du teckna ett nytt abonnemang hos Tele2 Företag och därefter beställa eSIM i våra Tele2-butiker eller via kundservice. Om du köper abonnemanget och telefonen i butik kan du aktivera eSIM:et på en gång, annars får du kontakta kundservice eller en Tele2-butik och be dem hjälpa dig att byta till eSIM.

I vår supportsektion kan du läsa mer om hur du kommer igång med eSIM.