Case

Hastigheten blev fyra gånger snabbare tack vare Tele2s 4G-router

Reseföretaget Xtravel riktar sig till både privatpersoner och företag. Man erbjuder såväl extrem skidåkning och vågsurf som äventyrsresor och hisnande turer på mountainbike.

Utmaning

Xtravel hade dels behov av ett säkert och snabbt internet på kontoret för alla användare, dels av att kunna skapa en mer levande webbplats med inspirerande material.

Lösning

Samtliga på Xtravels kontor och de långtidsanställda guiderna har telefoner med abonnemang från Tele2. På kontoret surfar man via Tele2s 4G-router.

Resultat

När Tele2 föreslog att vi skulle prova deras 4G-router märkte vi snabbt hur bra det kan fungera. Hastigheten vid upp och nedladdningar har ökat tre eller fyra gånger genom den här lösningen.

Eric Asmussen, VD för Xtravel.

Nu fungerar allt enkelt och smidigt – det är bara att sätta strömkabeln i väggen. Samtidigt kommer personalen åt servern på ett snabbt och säkert sätt, oavsett var i världen de befinner sig. För ett reseföretag som sysslar med äventyr och extremsport är det viktigt både att kunna surfa riskfritt och att snabbt och enkelt kunna uppdatera sin webbplats. Med hjälp av en 4G-router från Tele2 har Xtravel lyckats effektivisera arbetet. Xtravel ökar hastigheten med 4G.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}