Mobiltelefoni

RÖRLIGHET
FÖRÄNDRAR

Utvecklingen mot mobila arbetsätt och processer har varit oerhört intensiv de senaste åren vilket naturligtvis påverkat, för att inte säga förändrat, sättet vi ser på telefoni idag. Framsteg inom trådlös teknik och smarta enheter möjliggör för organisationer av alla storlekar att komprimera informationen, minimera latency/responstider och vända platsspecifik kompetens till en operativ fördel. Organisationer har allt att vinna på lösningar som ökar medarbetarnas valfrihet och flexibilitet för varifrån de jobbar, när de jobbar och vilka enheter de använder. Rörlighet förändrar vårt sätt att göra affärer.

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha:

 • Mobila tjänster Mobila tjänster

  Mobila tjänster

  Vårt mobilerbjudande innehåller allt en företagsanvändare bör ha samt möjligheter till en mängd företagsanpassade tjänster för mobiltelefoni, mobilt bredband, mobila växlar och M2M. Grunden är ett abonnemang med uppkoppling och täckning för 2G, 3G och 4G dit tilläggstjänster sedan kopplas på för att skräddarsy en lösning anpassad för din verksamhet och att maximera sättet ni gör affärer på. Tele2 levererar ett brett utbud av tilläggstjänster inom mobil kommunikation. Allt från kundplacerade basstationer och företagsspecifikt APN till förmånliga roamingpaket. 

 • Molnbaserad växel Molnbaserad växel

  Molnbaserad växel

  Gränserna mellan samtalstrafik och datatrafik suddas ut, växellösningar förbättras och utvecklas till fullständiga kommunikationslösningar. Från det lilla bolaget till de stora komplexa organisationerna har nya behov tillkommit, men inte minst har helt nya möjligheter öppnats. Tele2 levererar idag professionella och framtidssäkra växellösningar för alla typer och omfattningar av verksamhet. Från molnbaserade växeltjänster till firman till behovsanpassade intregrationslösningar till storföretag och organisationer via KST.

 • Bring your own device Bring your own device

  Bring your own device

  BYOD (Bring Your Own Device) innebär att medarbetarna tillåts ta med egen hårdvara och använda den för att få tillgång till privilegierad företagsinformation och applikationer. Många menar att rätt reglerad BYOD gör att företaget uppfattas som en flexibel och attraktiv arbetsgivare. Tele2 Integration Services hjälper er med den nödvändiga infrastrukturen för BYOD, inklusive kopplingspunkter, kontrollfunktioner, säkerhet och nätverkshantering samt ev koppling till MDM-lösning (Mobile Device Management).

 • Säkerhet Säkerhet

  Säkerhet

  Mobilitet ställer höga krav på säkerhet, då stora delar av informationsstrukturen decentraliseras till applikationer och molnservrar samt att flöden förlängs utanför kontorets nätverk till mobila enheter. Våra konsulter och tekniker har erfarenhet att genomföra mobilitetsprojekt från första idé och hela vägen till drift och vi erbjuder en rad effektiva säkerhetslösningar. Vi genomför förstudier och utredningar, lägger upp strategier och utvecklingsplaner, hjälper till med upphandling, implementering och förvaltning - alltid med besparing och verksamhetsoptimering som högsta prioritet och med säkerhet i fokus.

 • Hyr företagets mobiler Hyr företagets mobiler

  Hyr företagets mobiler

  Nu finns ett enklare sätt att hantera kontorets mobiler. Med Mobilitet som tjänst hyr du mobilerna under en avtalad tid och när avtalet går ut lämnar du bara tillbaka dem.

  Support, service och utökad garanti ingår.

 • Klienthantering Klienthantering

  Klienthantering

  Många företag jobbar idag med någon form av klienthantering eller MDM (mobile device management). Vissa av dessa lösningar innehåller många manuella steg och rutiner vilket gör dem ineffektiva och/eller erbjuder inte den kvalitet som användaren efterfrågar. Genom att ersätt de manuella steg som finns bland företag utan klienthantering, så kan du snabba upp processer för bland annat nyinstallation av dator eller beställning av applikationer. Desto större företag, desto större tidsvinster och besparingar kan du göra med klienthantering.

 • It-arbetsplats

   
  Kreativitet, effektivitet och flexibilitet gynnas enormt av digitaliseringen och de produkter och tjänster som finns idag. Vi erbjuder allt ifrån it-lösningar till ett problemfritt användande genom vår support och service. 
  Mobile Workplace är en plattform som låter er hantera alla produkter och tjänster från ett och samma ställe. Servicedesk som tjänst avlastar er it-avdelning med bland annat servicedesk, on-site support och licenshantering.

 • Svenska Mässan Svenska Mässan

  Svenska Mässan

  "Mitt jobb blir mer och mer fokuserat på mobilitet. Våra gäster och besökare ställer höga krav på mobiltäckning och kapacitet avseende WIFI och 3G."

  Fredrik Mellbin,
  IT-chef på Svenska Mässan

 • X-travel X-travel

  X-travel

  Och när möjligheterna att surfa i högre hastigheter ökar uppstår ju också nya behov. Det kommer att bli viktigare att kunna lägga upp bilder och filmer från resor direkt på plats, när det händer.

  Eric Asmussen,
  VD för Xtravel

 • Stena Line Stena Line

  Stena Line

  Kan man skapa gynnsammare förutsättningar för de anställdas lättrörlighet med hjälp av teknik så vill vi gärna göra detta – och där har MEX hjälpt oss mycket.

  Gunnar Ullström, IT Security and
  Infrastructure Manager, Stena Line

Bli kontaktad av våra kunniga rådgivare.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

Jag är intresserad av:

Jag vill ha: