Mobiltelefoni

Mobility

Rörlighet förändrar

Utvecklingen mot mobila arbetsätt och processer har varit oerhört intensiv de senaste åren vilket naturligtvis påverkat, för att inte säga förändrat, sättet vi ser på telefoni idag. Framsteg inom trådlös teknik och smarta enheter möjliggör för organisationer av alla storlekar att komprimera informationen, minimera responstider och vända platsspecifik kompetens till en operativ fördel. Organisationer har allt att vinna på lösningar som ökar medarbetarnas valfrihet och flexibilitet för varifrån de jobbar, när de jobbar och vilka enheter de använder. Rörlighet förändrar vårt sätt att göra affärer.

UEM

Unified Endpoint Management (UEM) gör det möjligt för företag att på ett enkelt och säkert sätt hantera medarbetarnas mobila enheter. IT-administratörer kan styra en eller flera enheter samtidigt utan fysisk kontakt eller plattform. 

Mer om UEM

Auto enrollment

Kom snabbt igång med företagsägda enheter med rätt appar, inställningar och åtkomst till företagstjänster redan från början. Auto enrollment är en del av vår UEM-leverans. 


Mer om Auto enrollment

Mobila tjänster

Vårt mobilerbjudande innehåller allt en företags­användare bör ha samt möjligheter till en mängd företags­anpassade tjänster för mobiltelefoni, mobilt bredband, mobila växlar och M2M. Vi levererar allt från kundplacerade basstationer och företags­specifikt APN till förmånliga roamingpaket.

Mer om mobila tjänster

Låt mobilen bli en anknytning i växeln

Gränserna mellan samtalstrafik och datatrafik suddas ut, växellösningar förbättras och utvecklas till fullständiga kommunikationslösningar. Nya behov tillkommer och nya möjligheter öppnas. Tele2 levererar professionella och framtidssäkra växellösningar för alla verksamheter – där mobilen också fungerar som en anknytning. 

Mer om Mobile extension

Hyr företagets mobiltelefoner

Med Mobilitet som tjänst hyr du företagets mobiltelefoner under en avtalad tid och lämnar därefter tillbaka dem. Skulle mobilen råka ut för en olyckshändelse får du snabbt en ny. Genom att leasa mobiler slipper du investeringen eller onödiga reparations­kostnader. Du får dessutom full kontroll på vilka mobiltelefoner ni har och vem som använder dem. Support, service och utökad garanti ingår.

Mer om Mobilitet som tjänst

IT-arbetsplats

Kreativitet, effektivitet och flexibilitet gynnas enormt av digitaliseringen och de produkter och tjänster som finns idag. Vi erbjuder allt ifrån IT-lösningar till ett problemfritt användande genom vår support och service. Mobile Workplace är en plattform som låter er hantera alla produkter och tjänster från ett och samma ställe. Servicedesk som tjänst avlastar er IT-avdelning med bland annat servicedesk, support och licenshantering.

Mer om mobila tjänster

Säkerhet

Mobilitet ställer höga krav på säkerhet, då stora delar av informationsstrukturen decentraliseras till applikationer och molnservrar samt att flöden förlängs utanför kontorets nätverk till mobila enheter. Våra konsulter och tekniker har erfarenhet att genomföra mobilitetsprojekt från första idé och hela vägen till drift och vi erbjuder en rad effektiva säkerhetslösningar. Vi genomför förstudier och utredningar, lägger upp strategier och utvecklingsplaner, hjälper till med upphandling, implementering och förvaltning - alltid med besparing och verksamhetsoptimering som högsta prioritet och med säkerhet i fokus.