Auto enrollment

Apple Device Enrollment

Kom snabbt och enkelt igång med en ny iOS-, macOS- eller tvOS-enhet.

Var trygg i att enheten nyttjas av rätt användare och med rätt appar.

Företaget hanterar enheterna centralt utan manuell konfiguration.

Apple Business Manager

Hantera företagets alla Apple-enheter med Apple Business Manager. Oavsett om företaget har 10 eller 1000 enheter så kan användaren börja använda enheten direkt ut kartongen, utan några manuella inställningar.

Apple Business Manager är verktyget som gör att IT-avdelningen kan konfigurera och uppdatera inställningar, driftsätta appar, övervaka efterlevnad, skicka förfrågningar till enheter och radera eller låsa enheter på distans. Även enheter som redan används i verksamheten kan enkelt läggas till.

  • MDM Flexibilitet

    Apple Device Enrollment Program(DEP) kan på ett flexibelt sätt interera iOS-, tvOS, och macOS-enheter i företaget genom stöd för MDM-lösningar från många olika leverantörer med varierande funktioner och priser. Oavsett om er verksamhet har en molnbaserad miljlö eller en lokal server.

  • Skydda datan

    Integritet är lika viktigt på jobbet som i hemmet, även när medarbetare använder sina privata enheter i arbetet. Med MDM-lösningar kan företaget med detaljerad kontroll säkerställa att företagsdata inte sprids av misstag. Samma funktioner som skyddar informationen i appar hanterade av företaget skyddar även att användares privata innehåll från att hamna i företagets dataflöde.