Mobility

Mobilitet som Tjänst

Med Mobilitet som Tjänst behöver du inte köpa företagets telefoner på vanligt sätt, utan i stället hyr du hårdvaran som en tjänst från oss. Du får dessutom utökad garanti på telefonerna vilket innebär att vi även ersätter t ex olyckshändelser. Mobilitet som tjänst ger dig full kontroll på alla telefoner som finns i företaget. Det är enkelt att komma igång och ingen investeringskostnad krävs.

  • Stafettservice. Ni måste inte vara utan telefon under servicetiden - anmäl bara till oss så skickar vi en utbytesenhet.
  • Ingen investeringskostnad. Istället för att belasta ert företag med en investeringskostnad för nya mobila enheter så betalar ni löpande för telefonerna när ni köper terminal som tjänst av oss. Enkelt - och bra för likviditeten!
  • Säkerhet. Under avtalstiden omfattas era mobiler av en genomgripande, utökad garanti som även täcker vissa typer av olyckshändelser, vilket minimerar risken för oföutsedda utgifter.
  • Vid återlämnandet av mobiler vid avtalstidens slut ser vi till att på ett säkert och certifierat sätt radera all känslig information på mobilerna. Vi ser dessutom till att terminalerna återvinns på ett miljöriktigt sätt.
  • Device management. Vi hjälper till att hålla reda på vilka mobiler ni har samt vem som använder dem, så att ni hela tiden har full kontroll.
  • Förkonfiguration. Möjlighet att få telefonerna förinställda enligt era önskemål – så att exempelvis viktiga appar finns installerade redan vid leveransen.
  • Även tillbehör såsom headset och billaddare kan inkluderas i tjänsten.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}