Molntjänster

Tele2 Messaging Services

Samla alla dina lokala och globala utskick i ett och samma verktyg

En av världens mest kraftfulla kommunikationsplattformar

Med Tele2 Messaging Services ger vi dig tillgång till en av världens mest kraftfulla mobila kommunikations­plattformar. Du får tillgång till ett webbaserat gränssnitt för hantering av utskick i en rad olika kanaler. Du kan dessutom kombinera flera kanaler för att skicka meddelanden oberoende plattform och få omedelbar kostnadsberäkning och analys på dina utskick.

Med vår tjänst kan du samla alla dina lokala och globala utskick i ett och samma verktyg. Efter att du har kommit igång kan du enkelt följa upp resultaten med de inbyggda verktygen i det gränssnittet för rapporter och analyser.

Med Tele2 Messaging Services får du bland annat: 

 • Tillgång till ett webbaserat gränssnitt
 • Möjlighet att kombinera utskick i olika kanaler
 • Data för uppföljning och analysering av resultat
 • Se alla kostnader i realtid

 • Tele2 Messaging Services 

  Applikation till person SMS är den kostnadseffektiva, säkra, pålitliga och direkta kanalen för företag att kommunicera med sina kunder. Använd SMS för marknadsföring, produktinformation, ordernotifiering, lojalitetsprogram med mera.


 • Webbportal

  Med vår webbportal får du en omfattande kommunikations­plattform med skräddarsydda och funktionella användargränssnitt. Välj de funktioner du behöver för att skapa, skicka och analysera både automatiserade och manuella utskick.


 • OMNI 

  Med Tele2s OMNI-tjänst kan du via vår plattform nå dina kunder i flera olika kanaler, antingen samtidigt
  eller enligt ett förutbestämt schema. Risken att någon ska missa ditt budskap minskar och du når alla dina kunder både snabbt och effektivt.


 • REST API 

  Skräddarsy din användarmiljö med Tele2. Vårt API är ett enkelt, säkert och kraftfullt verktyg som gör att du kan utnyttja alla våra tjänster med en enda integration.


 • API-lösning 2‑faktorsautentisering

  Med 2-faktorsautentisering (2FA) hanterar du användarkonton, login och data på ett enkelt, effektivt och säkert sätt. Tjänsten bygger på att ett engångs­lösenord eller en PIN-kod skickas till användarens mobilnummer via SMS eller som ett uppläst röstmeddelande.


 • 2-vägs-SMS

  Nu kan du enkelt och kraftfull kommunicera med dina kunder, prenumeranter och målgrupper. Med tvåvägs­kommunikation via SMS får du alla svar direkt in i webbportalen.


 • Email2SMS

  Email2SMS är en affärslösning som ger din verksamhet möjligheten att skicka SMS från vilken mejlklient ni vill. Lösningen lämpar sig både för stora utskick till mängder av mottagare och för små utskick, till exempel för att skicka påminnelser, kalla in personal eller i marknads­föringssyfte.


 • Chatt-appar

  Genom att integrera dina meddelanden i befintliga chatt-appar kan du effektivt nå dina användare. Du kommer enkelt i kontakt med dem när du vill och oavsett var i världen de befinner sig. Tjänsten är kompatibel med ledande chatt-appar som Facebook Messenger, Viber, Telegram och LINE.


 • Nummeruppslag

  Ditt företag samlar säkert in en del information och kontaktuppgifter om era kunder och användare. Genom att kontrollera statusen på era kontakter kan du på ett enkelt och kostnads­effektivt sätt säkerställa att er kommunikation når ut till mottagarna. 


 • Pushmeddelanden

  Nu kan ni addera pushmeddelanden i er iOS- eller Android-app, utan att behöva göra all utveckling själva. Vår färdiga lösning går både snabbt och enkelt att integrera i er nya eller befintliga app. 


 • Rösttjänster

  Flytta all er röstkommunikation till molnet och håll kontakten med era kunder på enklast möjliga sätt. Våra rösttjänster består av två olika delar, röstmeddelanden och mobilnummer för rösttjänster. 


 • Mejl

  Nyckeln till en god kundrelation är att låta kunden själv bestämma hur den vill kommunicera med er och engagera sig i ert varumärke.

mGate

mGate är idag den säkraste och mest flexibla helhetslösningen som finns för din kommunikation. Här samlar du alla dina meddelandetjänster på ett och samma ställe och slipper olika leverantörer.

mGate fungerar internationellt och används idag av över
150 banker och stora företag världen över. Tjänsten är ISO 9001- och ISO 27001-certifierad.