Tele2 Messaging Services

Chatt-appar

Genom att integrera dina meddelanden i befintliga chatt-appar kan du effektivt nå dina användare. Du kommer enkelt i kontakt med dem när du vill och oavsett var i världen de befinner sig. Tjänsten är kompatibel med ledande chatt-appar som Facebook Messenger, Viber, Telegram och LINE.

Nå enkelt dina kunder

Med vår tjänst får du möjlighet att enkelt och effektivt kommunicera med miljontals människor över hela världen. Välj själv om du vill använda Facebook Messenger, Viber, Telegram eller LINE. Eller allihopa samtidigt. Du skapar alla meddelanden med hjälp av samma plattform och slipper olika API-format och leverantörer. Tjänsten uppdateras löpande med nya chatt-appar.

Precis som i vanliga fall kan du både skicka och ta emot meddelanden som innehåller texter, bilder, emojis, stickers, videoklipp och ljudfiler. Dessutom får du en leveransrapport så fort ett meddelande öppnats av mottagaren. Du är med andra ord inte begränsad utan kan enkelt skapa engagerande och relevanta meddelanden med hjälp av den inbyggda funktionaliteten.

Snabb API-integrering

Genom att bara ha en plattform för alla appar minskar du kostnaderna för underhåll och service. De olika appleverantörerna ändrar ofta sina API:er, vilket gör det svårt för utvecklarna att hänga med. Vi tar hand om alla uppdateringar som krävs i samband med ändrade API:er. Det gör att du alltid har en fungerande tjänst, samtidigt som du slipper utveckla själv.

Fler tjänster för bättre resultat

Behåll era prenumeranter genom att utgå från kundernas önskemål. Vad föredrar de? Pushmeddelanden, SMS, mejl, röstmeddelanden, Facebook Messenger eller Viber? Genom att använda era olika tjänster kan du ange alternativa kanaler, ifall att det första meddelandet inte når mottagaren. Du kan även ange giltighetstid för en specifik kanal, innan meddelandet går ut i en annan kanal. På det här sättet ökar du träffsäkerheten och når ett bättre resultat.