Tele2 Messaging Services

Mail

Nyckeln till en god kundrelation är att låta kunden själv bestämma hur den vill kommunicera med er och engagera sig i ert varumärke. SMS, pushmeddelanden och chatt-appar är bara några av de saker som konkurrerar om era kunders uppmärksamhet. Med mejl har de möjligheten att läsa och svara när de själva har tid.

Integrera med övriga kanaler

Ni kan i ett och samma webbgränssnitt automatisera, hantera och integrera era mejlkampanjer med tjänster som SMS, pushmeddelanden och chatt-appar. Genom vår webbportal får ni inblick i all er kundkommunikation och kan hantera både mätningar och segment. Här ser ni också på ett enkelt sätt hur era mejl presterar i förhållande till övriga kampanjkanaler.

Kommunicera i flera kanaler

Med vår tjänst kan ni ange både ett förstahands- och ett andrahandsval för hur era meddelanden ska levereras. Ange till exempel mejl som primär kanal, och om det inte öppnas av mottagaren inom en angiven tidsram skickas ett SMS istället. På det sättet minskar risken för att era kunder missar viktig information. Genom att kunna välja kanaler där ni vet att era kunder finns, ökar chanserna för att nå fram med viktig information om till exempel uppdateringar, driftavbrott eller säkerheten.

Det finns massor av situationer när ett mejl verkligen måste nå mottagaren.

  • Kvitton och orderbekräftelser
  • Leveransinformation
  • Orderstatus och restorderuppdateringar
  • Bekräftelse av resebokningar
  • Välkomstmejl
  • Information om driftavbrott

En pålitlig plattform

Integrera tjänsten med era existerande arbetsflöden och processer för att leverera mejl till en eller flera mottagare. I webbportalen kan ni själva skapa era mejlkampanjer, antingen med enbart text eller med hjälp av HTML. Ni har full kontroll över kampanjen när det gäller innehåll, segmentering, format och tajming. Precis som för våra andra tjänster garanterar vi att plattformen är både säker och pålitlig, oavsett hur många mottagare ni mejlar till. Ni kan med andra ord vara säkra på att era mejl kommer fram.