Tele2 Messaging Services

mGate

mGate är idag den säkraste och mest flexibla helhetslösningen som finns för din kommunikation. Samla alla dina meddelandetjänster på ett och samma ställe och slipp olika leverantörer. mGate fungerar internationellt och används idag av över 150 banker och stora företag världen över. Tjänsten är ISO 9001- och ISO 27001-certifierad.

En säker helhetslösning

mGate är en säker och pålitlig meddelandelösning som används av över 150 banker och stora företag runtom i världen. Tjänsten kan integreras sömlöst i era system, oavsett hur komplexa de är, och hantera stora mängder data i realtid.

Med mGate behöver du inte längre olika leverantörer för alla olika tjänster och behov. Du får bland annat tillgång till A2P SMS, Secure SMS (krypterade SMS), 2-faktorsautentisering och Rösttjänster, samt vår kraftfulla OMNItjänst som hanterar SMS, röstsamtal, mejl, pushmeddelanden och chattappar som Facebook Messenger, Viber och LINE. Dessa kan kombineras på en mängd olika sätt för att ni effektivt ska kunna nå era kunder. mGate låter dig även generera, skicka ut och hantera alla era kunders engångslösenord och PIN-koder.

Med vår tjänst har du allt samlat på ett och samma ställe och kan dessutom bygga dina egna, unika lösningar. mGate är en molntjänst där vi kan garantera högsta säkerhet. Naturligtvis ingår support från våra experter.

Webbportalen

Vår webbportal är byggd enligt den senaste standarden med ett modernt användargränssnitt. Här kan du på ett enkelt och intuitivt sätt skapa och hantera kampanjer, ta del av värdefull statistik samt i realtid se resultatet av dina olika kampanjer.

Installation och säkerhet

Vi erbjuder snabb och fullt anpassad integration, baserad på era behov. Vi uppfyller naturligtvis alla de krav som ställs på säkerhet och prestanda. När data lämnar ert nätverk skyddas den med hjälp av en krypterad VPN-tunnel. Det gör systemet säkert och garanterar att all data är skyddad. mGate är ISO 9001- och ISO 27001-certifierad.

Så här fungerar mGate