Tele2 Messaging Services

Nummeruppslag

Ditt företag samlar säkert in en del information och kontaktuppgifter om era kunder och användare. Genom att kontrollera statusen på era kontakter kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt säkerställa att er kommunikation når ut till mottagarna. Nummeruppslag är nummerverifiering i realtid.

Kostnadseffektiva utskick

Tjänsten Nummeruppslag hjälper dig att kontrollera statusen på alla de nummer du skickar information och meddelanden till, samt undersöka vilket land och operatör de är knutna till. Optimeringen av utskicken sker i realtid och för företag med många användare kan det innebära stora besparingar. Med hjälp av vår tjänst kan du se om ett mobilnummer är oanvänt, inaktivt, porterat eller är utomlands. På det sättet har du alltid tillgång till korrekta kontaktuppgifter och kan optimera dina kampanjer för att få ut så mycket som möjligt av din investering, samtidigt som du ser till så att dina kunder är nöjda.

Unika fördelar

Nummeruppslag kan användas globalt och är enkel att integrera, oavsett vilket programmeringsspråk ni använder eller hur era befintliga system ser ut. Tjänsten har korta svarstider och hög kapacitet. Vid behov ingår naturligtvis support.

Några användarscenarion

Mobilappar

Kontrollera om numret tillhör en mobil eller fast telefon innan du skickar ett SMS för att effektivt öka konverteringsgraden.

Call center

Kontrollera nummertypen innan du ringer upp för att optimera dirigeringen och kostnaderna.

SMS- och MMS-tjänster

Kontrollera nummertypen och tillgängligheten innan du skickar ditt meddelande för att optimera dirigeringen och kostnaderna.

VoIP-tjänster

Kontrollera nummertypen innan du ringer upp för att optimera dirigeringen och kostnaderna.

Bank- och finanstjänster

Optimera leveransen av engångslösenord och PIN-koder samt gör bankomatuttag utomlands säkrare.

Digitala kommunikationsbyråer

Optimera kostnader, budskap och målgrupper för din mobilkampanj.

Så här fungerar nummeruppslag