Tele2 Messaging Services

REST API

Skräddarsy din användarmiljö med Tele2. Vårt API är ett enkelt, säkert och kraftfullt verktyg som gör att du kan utnyttja alla våra tjänster med en enda integration.

Integrera vårt Rest API på nolltid

Den förenklade API-strukturen som är utvecklad enligt REST-standard integreras snabbt och enkelt. Vårt API är flexibelt, har många funktioner och ger minskade kostnader.

Med den senaste branschstandarden som är implementerad i vår tjänst garanteras fullständigt skydd av information och användardata. Infrastrukturen är redundant vilket garanterar minimal fördröjning och
högsta leveransnivå.

För att hjälp dig att utnyttja samtliga API:er på bästa sätt så har vi tagit fram 60 användarguider
och 600 kodexempel. Dessa hittar du på dev.tele2messaging.com.

API-funktioner

SMS

Skicka meddelanden vart som helst i världen: 
anpassade giltighetsperioder, flera destinationer, transaktionsuppföljning, valbart språk, schemaläggning, resultatuppföljning med mera.

2-vägs-SMS

Designa kompletta 2-vägs-SMS-lösningar över API. Se valbara nummer, konfigurera nya och befintliga nummer samt ta emot meddelanden. 

Rösttjänster

Ring upp era kunder med färdiginspelade röstmeddelanden.

Text2Speech

Skicka röstmeddelanden till era kunder genom att ladda upp textfiler till webbportalen och välja det språk som meddelandet ska läsas upp på.

Chattappar

Få kontakt med era kunder via Facebook Messenger, Viber och LINE.

Pushmeddelanden

Du kan enkelt nå era kunder genom att sätta upp avancerade utskick med pushmeddelanden i era egenutvecklade appar. Med den inbyggda geofunktionen kan du styra notiserna baserat på var kunderna befinner sig.

OMNI

I webbportalen kan du skapa effektiva kampanjer mot era kunder eftersom det är möjligt att kombinera olika kommunikationsalternativ som SMS, röstmeddelanden, pushmeddelanden, mejl och chattappar. Det går även att automatisera kommunikationen med era kunder för att säkerställa en sömlös kommunikation mellan er och kunderna.

2-faktorsautentisering

2-faktorsautentisering är ett extra säkerhetslager mot era system. Det är framtaget för att säkerställa att du är den enda personen som kan komma åt ditt konto, även om någon annan känner till ditt lösenord. När du loggar in på en ny enhet för första gången måste du ange två uppgifter. Ditt lösenord och en verifieringskod som visas automatiskt på betrodda enheter. Genom att ange koden verifierar du att du litar på den nya enheten. 

Nummeruppslag

Säkerställ att kontaktlistorna är aktiva och korrekta genom att validera era inlagda nummer.

Leveransrapporter och meddelandeloggar

Hämta enkelt era leveransrapporter, definiera dina egna meddelandeservrar och använd mellannivårapporter för att få en exakt meddelandestatus i realtid. Meddelandeloggar kan du begära så ofta du vill.