Tele2 Messaging Services

Rösttjänster

Flytta all er röstkommunikation till molnet och håll kontakten med era kunder på enklast möjliga sätt. Våra rösttjänster består av två olika delar, röstmeddelanden och mobilnummer för rösttjänster. För att kunna använda dessa behöver ni även ett mobilnummer från Tele2.

Röstmeddelanden

Röstmeddelanden I vår webbportal kan du enkelt skapa kampanjer och meddelanden som når vilket mobil- eller fastnummer som helst i världen. Med hjälp av vårt röstmeddelande-API kan ni även integrera tjänsten i er egen app. Skicka engångslösenord och PIN-koder via Text2Speech eller anpassa händelseflöden beroende på mottagarens svar. Tjänsten känner till exempel av när ett meddelande möts av en telefonsvarare. För närvarande stöder tjänsten röstmeddelanden på hela 30 språk, och de förinspelade meddelandena kan levereras i antingen mp3- eller wavformat.

Användarsceanrion – röstmeddelanden

Kundkontakt

Skicka information om kommande kampanjer och rabatter genom personliga och kundspecifika röstmeddelanden. Ni når vilken telefon som helst i hela världen och betalar bara för de meddelanden som levererats.

Prenumerationer

Hantera era prenumeranter och meddelanden direkt i vår webbportal, utan kostnad för era mottagare. Ni kan själva definiera vilken svarskod (DTMF) ni vill använda för att ge mottagaren möjlighet att direkt påbörja eller avsluta sin prenumeration.

Call centers

Skapa ett röstutskick med ett förinspelat meddelande. I det kan ni även lägga till en svarskod (DTMF) så att intresserade kunder kan ta sig direkt till ert call center eller annan svarsfunktion.

Mobilnummer för rösttjänster

Med våra mobilnummer kan ni skapa kraftfulla tillämpningar för A2P (applikation till person) och P2P (person till person). Bygg interaktiva röstmenyer på bara några minuter, för att sedan integrerar era tjänster. Med hjälp av en röstmeny kan ett telefonnummer sätta igång ett urval av era företagstjänster. Våra mobilnummer kan användas som personliga telefonnummer utomlands, för talsvar på olika platser eller för att aktivera en mängd tjänster både i Sverige och internationellt. Vi kan idag erbjuda våra mobilnummer i över 100 länder, en siffra som ständigt utökas, och du kan vidarekoppla till vilket nummer som helst.

Användarscenarion – mobilnummer för rösttjänster

Sociala medier

Röstnummer är en utmärkt lösning för sociala medier, dejting-appar eller tillfällen där du vill ha telefonkontakt utan att avslöja ditt riktiga nummer.

Vidarekoppling

Minska dina kostnader genom att vidarekoppla inkommande samtal till ett befintligt mobil-/fastnummer eller en IP-adress.

Opt in/out

Låt era kunder påbörja eller avsluta sina prenumerationer genom ett vanligt telefonsamtal. Med vår tjänst följer ni dagens regelverk där kunderna måste kunna avsluta sin prenumeration själva.