Tele2 Företag MIcrosoft Teams

Microsoft Teams

Förenkla din vardagskommunikation med Microsoft Teams och Tele2 Företag

Genom att knyta Microsoft Teams till mobila telefonitjänster från Tele2 Företag blir det enkelt att kommunicera med den du vill, när du vill och hur du vill.

 

 

 

Effektivt samarbete med Microsoft Teams

Microsoft Teams gör det möjligt att samla teamet oavsett var de befinner sig. Ni kan öka möteseffektiviteten med flera kanaler samtidigt och förenkla arbetsdagen för alla medarbetare.

För organisationen innebär en Teamskoppling en modern molnbaserad lösning med ett lättanvänt och komplett administrationsgränssnitt i Tele2 Service Online (TSO).

Med Tele2s integration av Teams och telefoni kan du använda Teams gränssnitt för att ringa och besvara samtal, helt integrerat med din mobil. Vi erbjuder flera olika lösningar beroende på ditt behov av övriga telefonifunktioner. 

Microsoft Teams Tele2 Företag

Business trunk for Teams

Business trunk for Teams består av en s k ”Direct Routing” trunk till Teams, samt en integration av din mobila anknytning. Samtal till fastnätsnummer och mobilnummer ringer på båda enheterna och samma samtalspott används oberoende av vilken enhet som används för att ringa ut. En och samma röstbrevlåda används oavsett vilket nummer som ringts och du kan få upptaget på båda numren när du är upptagen i en av enheterna.

Som tillval finns också möjlighet att  kunna välja ett och samma nummer för utgående samtal oavsett enhet. Du kan visa fast, mobilt, dolt nummer eller ett huvudväxelnummer. Övriga telefonifunktioner löses direkt i Teams eller med tredjepartsprodukter som integrerar med Teams direkt. 

Tele2 Företag Teams Connect

Teams Connect

Med Teams Connect blir det möjligt att använda Teams som ytterligare en enhet knuten till din anknytning. Teams klienten kan användas för inkommande och utgående samtal parallellt med din mobiltelefon.

Alla telefonifunktioner som röstbrevlåda, svarsgrupper, telefonist och hänvisning i Tele2 Växel respektive Trio Connect kan användas även med Teamsanknytningar.