RixMötet

Beställ RixMötet telefonkonferens: telemöte när och där det passar dig.

Jämför konferenser

    Engångs   Premium   Plus   Gratis
Lokal samtalstaxa
 
 
     
Obegränsad användning
  
 
     
Obegränsat deltagarantal
 
 
<50       <5
 
Schemaläggning
 
 
     

Lösenordskydd

 

     
Påminnelsefunktion
 
 
     
Egna konferensljud
 
 
    495kr  

Vill du veta mer?

Du beställer RixMötet Engångskonferens, Premium och Plus genom att kontakta vår kundtjänst.

Klicka på "Kontakta oss" om du vill veta mer om hur vi snabbt kan hjälpa dig och ditt företag komma igång med telefonkonferens.

Vi svarar även på vanliga frågor längst ner på sidan. 

Om du behöver en lösning här och nu, så kan du läsa mer om hur du snabbt och enkelt kommer igång med RixMötet Gratis.

Behöver du rådgivning?

Vi ser till att du får anpassade kommunikationstjänster och lösningar för just ditt företag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor

Finns det begränsningar i antalet deltagare?

I våra tjänster Rixmötet Premium och RixMötet Plus finns inga begränsningar. Prata hur länge ni vill, hur ofta ni vill och hur mycket ni vill. För en fast månadskostnad har ni möjlighet att bjuda in obegränsat med deltagare (upp till det antal ni har beställt) under en konferens, och tjänsten går att använda så ofta som det behövs.

Hur fungerar parallella konferensrum?

Med RixMötet Premium och RixMötet Plus har ni möjlighet att ha flera konferensrum. På så sätt kan flera möten pågå samtidigt, oberoende av varandra. Detta är extra smidigt för företag med mycket på gång samtidigt. Ni slipper helt enkelt att vänta på att tjänsten ska bli ledig.

Hur mycket kostar det att använda tjänsten?

Ni betalar enbart lokal samtalstaxa för varje deltagare som ringer in. Priserna gäller oavsett vilken tjänst av RixMötet ni beställer. Billigare än så blir det inte!

Ordförandefunktion, vad är det?

Ordförandefunktionen erbjuder en mängd möjligheter. Ni kan, via webbgränssnittet, enkelt följa vilka deltagare som är anslutna till konferensen. Det är lätt att bjuda in deltagare och låta konferensen ringa upp nya deltagare under pågående samtal genom att knappa in deras telefonnummer. Funktionen ger även möjlighet att låsa samt låsa upp konferensen, starta och stoppa inspelning av mötet, tysta deltagare samt avsluta mötet. Den här tjänsten är tillgänglig för er som beställer RixMötet Premium.

Kan jag använda lösenordsskydd?

För RixMötet Premium kunder erbjuds lösenordsskyddad konferens för ökad säkerhet och er trygghet. Det innebär att enbart angivna deltagare är behöriga till konferenstjänsten.

Kontaktlistor, hur lägger jag till användare?

Med möjligheten att skapa en kontaktlista kan du snabbt hitta information om medarbetare och kunder för att bjuda in till telekonferens. Det är enkelt att både lägga till och ta bort kontakter från listan. Funktionen är endast tillgänglig för RixMötet Premium kunder som har tillgång till webbgränssnittet.

Finns det någon statistik från användandet?

I det användarvänliga webbgränssnittet får du fram statistik på tidigare telefonkonferenser, antalet deltagare och längden på mötet. Funktionen är tillgänglig för de som beställer RixMötet Premium.

Kan jag spela in samtal?

Denna tjänst gör det möjligt för er att spela in hela eller delar av konferenser. Funktionen är bra till exempel om man gör daganteckningar vid ett senare tillfälle, eller behöver få ett beslut bekräftat. Funktionen finns tillgänglig utan extra kostnad för RixMötet Premium telekonferens.

Automatisk uppringning?

I samband med att ni bokar möten kan ni välja om ni vill ha automatisk uppringning till samtliga deltagare vid mötets början. Funktionen finns tillgänglig för er kunder som beställer RixMötet Premium.

Finns det någon påminnelsefunktion?

Låt deltagarna bli påminda om telefonkonferensen i tid, så att ingen missar viktig information. Inställningen finns i webbgränssnittet som är tillgänglig för tjänsten RixMötet Premium.

Kan jag skapa egna välkomstmeddelanden?

Spela in egna ljud för att profilera ert företag och upplevelsen blir professionell. Med inspelningsfunktionen kan ni till exempel spela in välkomstmeddelanden, meddelanden när deltagare ansluter sig och när deltagare lämnar ett samtal. Funktionen ingår i månadskostnaden för RixMötet Premium, och kan köpas till som tjänst med möjligheten att spela in välkomstmeddelande för tjänsten RixMötet Plus.

Kan jag skapa schemalagda konferenser?

Den här praktiska funktionen gör att du även kan schemalägga konferenser, vilket innebär att mötesrummet sätts upp automatiskt i systemet vid de tider som ni anger i webbgränssnittet. Samtidigt kan ni även lägga till uppgifter om mötesdeltagare Det betyder medför att de får påminnelse via sms och e-post med inloggningsuppgifter inför varje konferens. Önskar ni hellre att mötesdeltagare ska ringas upp automatiskt så går givetvis det också att välja. Den här funktionen är unik för tjänsten RixMötet Premium.