Obegränsat samarbete


Lösningar för hybridkontoret

 

Ett mer effektivt distansarbete

Att hitta lösningar för att bedriva verksamheten på distans är idag mer aktuellt än någonsin. Många företag väljer  mobila lösningar där samarbetstjänster möjliggör att vi kan ha möten utan att behöva samlas på samma plats. Det sparar tid och pengar, och är dessutom positivt för miljön. Det går att arbeta och kommunicera mer resurseffektivt – samtidigt som man optimerar affärsprocessen. 

Här kan du läsa mer om våra tjänster för effektivt och smidigt arbete på distans. 

Tillfälligt utökad internetkapacitet

Vid perioder av extra hög belastning på internetuppkopplingen, t ex när antalet hemarbetsplaser ökar, flyttas trafik från lokalkontor till den centrala infrastrukturen för att komma in via internet i stället för via IP VPN. Det innebär att den centrala internetanslutningen kan behöva mer kapacitet och att antalet VPN-licenser kan behöva utökas. 

Med Tele2 Företags lösning kan du tillfälligt öka kapaciteten på den centrala internetanslutningen inom den befintliga routerns kapacitet. Om VPN-kapaciteten inte räcker till kan du som har tjänsten Client2VPN utöka antalet användare dynamiskt via Tele2 Service Online.  

Tele2 Företag internetkapacitet

Mobilt bredband

Upp till 500 GB data, router och roaming inom EU/EES. 


Läs mer och beställ 

Extra datakort

För dig som har en surfplatta, router eller modem och bara behöver ett SIM-kort. 

Läs mer och beställ 

Obegränsad mobildata

Med vårt abonnemang Obegränsad ingår 100 GB data i 62 länder.  

Läs mer och beställ 

Tele2 Företag Huddle Rooms

Huddle Room

För att möta behovet av fler, snabbare och smidigare avstämningar väljer många organisationer att gå över till mindre, men fler mötesrum, som utrustas med enkel och användarvänlig utrustning för videokonferenssamtal - så kallade Huddle Rooms. 

Att alltid ha färdigkonfigurerade lösningar gör att ni slipper fundera över olika verktyg, adaptrar och hårdvara, och att ni sparar både tid och energi för såväl mötesdeltagare som för hela företaget.

Videokonferens

Med Tele2s videokonferenstjänster får du fullskaliga konferenstjänster som passar för alla typer av möten. Våra lösningar för videokonferenser bygger på teknik från ledande leverantörer och möjliggör för sömlös kommunikation mellan olika program, oavsett var du är eller vilka enheter du använder. Du bestämmer om du vill ha lösningen i molnet eller som en unik lösning hos ditt företag. Oavsett är tjänsten helt skalbar efter din verksamhets behov. 

Tele2 Företag videokonferenser

Mötestjänster

Tele2 Växel Telekonferens

Smidig möteslösning som tillläggstjänst för dig som har Tele2 Växel Allround. 

Läs mer och beställ 

Tele2 Telekonferens

Effektivisera företagets kommunikation med flexibla mötestjänster. 

Läs mer och beställ 

Utrusta hemmakontoret

Att arbeta hemifrån kan vara minst lika smidigt och effektivt som att arbeta på ett välutrustat kontor. Ge dina medarbetare förutsättning för att skapa en fungerande arbetsplats även vid perioder av distansarbete. 

Hos Tele2 finns alla produkter och tjänster du behöver för att utrusta din hemarbetsplats. 

 

Bild Tele2 Direkt


Behöver du rådgivning?

Vi ser till att du får anpassade kommunikationstjänster och lösningar för just ditt företag. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.