Case

Nu ringer Hotel Tylösand enklare, smidigare och billigare

Hotel Tylösand ligger strax utanför Halmstad och har norra Europas största konferens- och spaanläggning. Hit vallfärdar årligen hundratusentals gäster för att njuta av en hotellvistelse med god mat, en skön spaupplevelse eller en trevlig konferens.

Utmaning

Hotel Tylösands gamla DECT-lösning behövde bytas ut. Ip-telefoni var inte aktuellt och den gamla leverantören menade att hotellet var för litet för en MEX-lösning. Ett annat problem var att mobiltäckningen för gästerna var alldeles för dålig, på grund av läget ute vid havet.

Lösning

Hotel Tylösand vände sig till Tele2, som skräddarsydde en MEX-lösning för hotellets behov. I samband med detta satte Tele2 även upp nya mobiltelefonantenner på Hotel Tylösands tak.

Med MEX är det som om alla anställda har hela företagets växel i fickan, vilket är jättebra. Vi kan ringa med kortnummer, var vi än är, och vi kan koppla samtal mellan varandra på ett enkelt sätt. Det kompletterar en stationär växel fullt ut.

Henrik Ekström, IT-chef på Hotel Tylösand

Resultat

I dag ringer Hotel Tylösand enkelt, smidigt och billigare än tidigare, både internt och externt. Dessutom har mobilmottagningen på hotellets område blivit betydligt bättre än tidigare. När telefonin fungerar perfekt blir det lättare att ge den service som förväntas av hotellet, samtidigt som gästerna själva kan ringa och surfa utan problem.

Bli kontaktad av våra rådgivare

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så fort vi kan!

Är du redan Tele2-kund och vill komma i kontakt med kundservice? Klicka här

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill bli kontaktad för:

{{form.postMessage}}