Kundcase Tele2 Företag Växel

Möt våra kunder

Sefina Pantbank

Sefina Pantbank hade tidigare omoderna lösningar från ett flertal leverantörer, vilket ledde till höga kostnader och mycket administration. Idag har de all sin kommunikation samlad hos Tele2 Företag, med molnbaserad växel, Internet, självbetjäningsportal, datacenter, statistik och mycket mer; en modern och helt digital telefonilösning.

Resultatet är bättre samtalsservice, stabilt nätverk och förenklad administration som spar tid och pengar och hjälper personalen att fokusera på kärnverksamheten och kunderna. 

Kundcase Sefina Pantbank Tele2 Företag
Ekan Management Kundcase Tele2 Företag

Ekan Management

Att mycket går att utföra på distans är det många som har fått erfara de senaste månaderna. För Tele2 Företag och Ekan Management är det dock ingen skillnad. De har haft en nära kundrelation sedan 2011 utan att ses en enda gång.

Whispr Group

Whispr Group anlitar Tele2 Företag som leverantör för mobilabonnemang och växellösning. Växeln är helt anpassningsbar och mobil, så medarbetarna är tillgängliga oavsett var de befinner sig. Lösningen är enkel och smidig att använda för alla på företaget och kräver inga tekniska investeringar. 

Företaget har sparat in minst en halv arbetsdag per månad på administrativa uppgifter och dessutom fått mer nöjda medarbetare.

Whispr Group kundcase Tele2 Företag