handla hos
tele2 idag

Ett abonnemang
- Ingen bindningstid

I alla våra mobilabonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Det enda du behöver ta ställning till är hur mycket data du vill ha varje månad. Vill du slippa oroa dig för att surfen kan ta slut rekommenderar vi vårt Unlimited-abonnemang. Då kan du surfa hur mycket du vill, när du vill. Surfar du olika mycket varje månad kan du enkelt byta till ett större eller mindre datapaket i Mitt Tele2

Brukar du åka utomlands?
I alla våra abonnemang, både nya och befintliga, ingår samtal, SMS/MMS och surf upp till 30 GB inom samtliga EU/EES-länder. 

Extra datakort
Med det extra lila datakortet kan du koppla upp fler prylar än din mobiltelefon. Det gäller för surf i Sverige och datatrafiken delas med mobilabonnemanget. Ett datakort kostar 99 kr/månad. 

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna i olika prisklasser och för olika behov. Beställ din telefon via webben och hämta ut den hos postombud eller redan samma dag i närmaste Tele2-butik. Självklart har vi fri frakt och telefonerna är aldrig operatörslåsta.

Byt in din gamla mobil – få rabatt på ny
Har du en gammal mobiltelefon och behöver köpa en ny? Hos oss kan du få betalt för din gamla telefon och använda som delbetalning när du köper en ny. Du kan även använda värdet på din gamla telefon och köpa tillbehör i våra Tele2-butiker. 

 • Mobilt bredband

  Vi har ett riktigt snabbt 4G-nät. Med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Allt är förinstallerat och mycket enkelt att använda. Du får dessutom prova i 30 dagar och om du inte är nöjd så river vi fakturan.

  Köp mobilt bredband
 • Allt till
  surfplattan

  Vi har abonnemang med stora datapaket så att du ska kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser.

  Beställ surfplatta
 • Tjänster och tillval

  Som Tele2-kund har du inte bara tillgång till ett supersnabbt 4G-nät och massor av surf – du får också fler möjligheter att göra det mesta och det bästa av ditt datapaket.

  Här hittar du smarta tilläggstjänster som du alltid har tillgång till och prova på-erbjudanden från våra samarbetspartners.

  Läs mer
 • Nyheter & kampanjer

  Ta del av det senaste från oss – oavsett om det gäller extra bra priser på mobilelefoner/surfplattor eller om vi har några andra grymma erbjudanden till dig som är eller blir kund!

  Se alla erbjudanden

Tillbehör till mobilen

Mobilen blir sällan komplett utan ett tillbehör. Vi har ett stort sortiment till riktigt bra priser. Hörlurar, headset, laddare, skal, skärmskydd och allt annat du kan behöva till din mobil. Eller varför inte den snygga Galaxy Watch, smartklockan som alltid är uppkopplad och med dig i alla lägen! 

_