Köp galaxy s9
Tab A på köpet*


*Tab A behöver du beställa i Samsung Members-appen
efter ditt köp. Läs mer här

 

Surf till alla snälla kids

Julen är till för kidsen, det är sen gammalt. Men att vi hjälper dig att ge bort något gammalt, det är nytt. Kom in till någon av våra butiker med din gamla mobil och ladda den med ett Kids-abonnemang från 149 kr/mån. Med ett snyggt skal och sköna lurar blir den som ny. Vi packar in allt i en fin låda och bjuder dig som förälder på 50 GB extra surf.

För att få stans finaste låda behöver du köpa ett valfritt kids-abonnemang. Lådan kan du hämta ut i närmaste Tele2-butik mellan 27/11 – 24/12, eller så långt lagret räcker. Du behöver bara visa upp din orderbekräftelse.

Välkommen in!

Årets julklapp:

DIN GAMLA MOBIL

I år handlar julen framför allt om kidsen. Det är ju trots allt deras högtid. Hos oss hittar du platta, smarta, högljudda och uppkopplade klappar, men du får också chansen att damma av din gamla mobil och ge bort den i jul.

Till den musikintresserade:

örongodis från urbanista

Lätt och kompakt. Urbanista Detroit är hörlurarna som riktar sig till dig som strävar efter den senaste designen. Smidig och kraftfull lyssning som räcker i 12 timmar på en enda laddning.

 Just nu: 599 kr (ord. pris 699 kr)

Säljs endast i Tele2-butiker, inte online.

En klapp i en klapp

För dig som tar många mobilbilder finns modellerna Huawei P20, Huawei P20 Pro och Huawei Mate 20 Pro. De är utrustade med den nya generationens mobilkamera från Leica som ger dig möjlighet att skapa riktigt bra bilder. Föreviga julstämningen med knivskarpa bilder, även när mörkret har fallit och bara julbelysningen är tänd. 

Om du slår till på nya Mate 20 Pro så får du inte bara en fin rabatt, utan även ytterligare en smartphone, Huawei Y6, på köpet! 

 • Samsung senaste modeller till kanonpris

  Ta chansen och fynda Samsungs senaste modeller till ett riktigt bra pris. Just nu får du 3000 kr rabatt på Samsung Galaxy S9 eller S9+. Vid köp av en Samsung Note 9 får du 1500 kr rabatt.

  Köp Samsung
 • Vilken iPhone blir din favorit?

  Köp din julklapp till Apple-fantasten hos Tele2! Just nu ger vi dig riktigt bra pris på flera iPhone-modeller. Vilken iPhone blir din favorit?

   

  Köp iPhone

Rabatterna gäller endast dig som är eller blir kund hos Tele2 och vid delbetalning 12 eller 24 månader. Erbjudandena gäller fram till den 24 december eller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för att vissa produkter kan bli slutsålda.