Fotografiska

Plåta med mobilen


Vill du lära dig att ta proffsigare bilder med mobilen? Inga problem. I samarbete med Fotografiska har vi tagit fram en digital mobilfotoskola för dig som med enkla medel vill utveckla ditt fotograferande med mobilen.

Om fotoskolan

Att dokumentera livet och kommunicera med bilder har blivit en allt mer självklar del i vår vardag. Men att fånga det vi vill på bild är inte alltid helt enkelt. Ofta försvinner den perfekta bilden i överexponering, dåligt fokus, dålig tajming, en tråkig vinkel eller helt enkelt för att vi inte riktigt har tänkt igenom vad det är vi vill förmedla.

Därför har vi på Tele2, i samarbete med Fotografiska och deras huvudlärare Göran Segeholm, tagit fram en digital mobilfotokurs för dig som med enkla medel vill utveckla ditt fotograferande med mobilen. Kursen består av tio kostnadsfria lektioner där du bland annat får lära dig lite tekniska knep, hur du tar bättre mat- och porträttbilder, när det är tillåtet att fotografera och hur du bäst får fram rätt känsla i dina bilder.
 

Om Göran

Göran Segeholm är skribent, fotograf, föreläsare och lärare. Utöver sina kurser på Fotografiska är han också lärare på landets mest sökta enskilda högskolekurs, "Fotografi – Visuell kommunikation" vid Högskolan i Jönköping. Han har skrivit fyra populära böcker om fotografi och står bakom podcasten Bildradion.