Familj i solnedgången

Familjeabonnemang

Lägg till fler familjeabonnemang för 199 kr/mån.
Alla får eget abonnemang med egen mobildata.

Med Familj får alla lika mycket mobildata

Hos oss får alla fria samtal, sms/mms och egen datamängd att surfa för. Börja med att välja ett abonnemang, lägg sedan till fler för 199 kr/mån.

Så mycket sparar du med våra familjeabonnemang

Om du samlar flera familjeabonnemang hos Tele2 sänker du månadskostnaden. Ju fler ni är, desto mer sparar ni varje månad.

Alla mobilabonnemang har fria samtal, sms/mms och samma mängd mobildata – och inga abonnemang delar data med varandra. 

Exempel

Exempel nedan visar hur mycket du sparar med Familj baserat på antal abonnemang med 25 GB respektive obegränsad mobildata. 

2 st mobilabonnemang
  - 2 st med 25 GB: totalt 568 kr/mån (spara 170 kr/mån)
  - 2 st Obegränsad: totalt 768 kr/mån (spara 370 kr/mån)

3 st mobilabonnemang
  - 3 st med 25 GB: totalt 767 kr/mån (spara 340 kr/mån)
  - 3 st med Obegränsad: totalt 967 kr/mån (spara 740 kr/mån)

Vanliga frågor

Hur många abonnemang kan ingå i Familj och hur fungerar abonnemangen?

Antal abonnemang i Familj beror på nuvarande kreditregler, dock högst 10 st.

Ett familjeabonnemang fungerar precis som ett vanligt mobilabonnemang hos Tele2, med fria samtal, sms och mms. Varje familjeabonnemang har sin egna datamängd och när du åker utomlands ingår upp till 50 GB surf. 

Med abonnemanget Obegränsad ingår även samtalsminuter från Sverige samt surf i 25 länder utanför EU/EES.

Vilka kan ingå i min Familj? Behöver vi bo på samma adress?

Vänner, syskon, föräldrar, grannar, kollegor - det är bara ni som väljer vem som ingår i just er Familj. Ni behöver inte bo på samma adress, men ni får en gemensam faktura som skickas till den som står som ägare av alla abonnemang. Det gäller oavsett om ni samlas som familj, sambo eller vänner. Kontakta kundservice om du behöver hjälp att komma igång med Familj.

Har du redan ett mobilabonnemang hos oss kontaktar du kundservice eller besöker en Tele2-butik för att lägga till fler familjeabonnemang till Familj.

Kan våra familjeabonnemang ha olika datamängder?

Nej, alla mobilabonnemang i Familj har alltid samma mängd mobildata. Om du ändrar datamängd i ett mobilabonnemang så ändras alla andra abonnemang också. 

Mobilabonnemang i Familj består alltid av individuella abonnemang. Det innebär att ingen behöver dela sin data med någon annan. 

Kan jag köpa ny mobil till ett abonnemang i Familj?

Ja det går bra att köpa ny mobil på följande sätt:

  • Online – Välj vilken mobiltelefon du vill köpa och gå vidare till kassan. Där väljer du att inte göra en ändring på ditt Tele2-abonnemang.
  • Kundservice
  • Tele2-butik
Jag vill inte att mina barn ska få obegränsad mobildata, hur gör jag då?

Det finns många appar, både inbyggda och tredjepartsappar, som ger dig som förälder mer koll på hur dina barn använder mobilen. Som inbyggd funktion finns Begränsningar för innehåll och integritet under Skärmtid på iOS eller Barnfilter under Google Play Butik på en Android-mobil. Skulle det inte hjälpa kan du ringa kundservice så hjälper vi dig med en lösning.

Kan jag kombinera Familj med andra rabatter?

Nej, familjeabonnemang hos Tele2 går inte att kombinera med andra typer av rabatter. 

Hur fungerar Familj tillsammans med förmåner?

Är du kund hos Tele2 och Com Hem och har rätt till förmånerna dubbel data och extra datakort så gäller de för alla individuella abonnemang i Familj.

För att få förmåner behöver du dels stå som ägare på familjeabonnemangen samt på abonnemanget hos Com Hem och dels ha abonnemang som ger rätt till förmåner. Läs mer om förmåner här

Hur ser rabatten ut på min faktura?

För grundabonnemanget visas det ordinarie priset.

För varje abonnemang som sedan läggs till i Familj visas det ordinarie priset, rabatten, samt totalpriset för det abonnemanget (199 kr).

Exempel
Ni är fem personer som har abonnemanget Obegränsad. Totala kostnaden för alla abonnemang är 1365 kronor och är beräknat på följande priser:

  • Abonnemang 1: 569 kr
  • Abonnemang 2: 199 kr
  • Abonnemang 3: 199 kr
  • Abonnemang 4: 199 kr
  • Abonnemang 5: 199 kr 

Prisexemplet ovan är baserat på ordinarie priser med Familj.  Eftersom du kan lägga till och ta bort abonnemang i Familj när som helst i månaden så kan beloppen på första fakturan se annorlunda ut. Vi skickar alltid fakturan i efterskott och prisjusteringen sker därför i samband med det.