Fast telefoni och bredband

HEMTELEFONI VIA MOBILNÄTET

Trygg och prisvärd hemtelefoni via mobilnätet

Med Hemtelefoni via mobilnätet ringer du precis som vanligt, men över mobilnätet istället för det fasta nätet, och till en lägre kostnad. 

Du behåller både ditt fasta nummer och dina nuvarande telefoner – allt du behöver för att komma igång är ett eluttag och hemtelefonidosan som ingår i abonnemanget.

Det finns två abonnemangstyper att välja mellan:

  • Fast pris, 229 kr/mån: Det abonnemang vi rekommenderar – 0 kr i uppkopplingsavgift och 0 kr/min. Utlands- och betalsamtal tillkommer.
  • Rörligt pris, 159 kr/mån: För dig som inte ringer så mycket – 0,69 kr i uppkopplingsavgift och 0,69 kr/min. Utlands- och betalsamtal tillkommer.

Om du vill ringa billigt till utlandet – teckna utlandstjänsten för 39 kr per månad! Klicka här för priser och mer information. Standardpriser till utlandet hittar du här.

Prova på och få upp till 2 fria månader

Du får prova på tjänsten med en avgiftsfri månad och ett tillfälligt nummer (du kan fortfarande nås på ditt fasta nummer genom en vidarekoppling). Väljer du att behålla tjänsten flyttas ditt fasta nummer över, och du får en ytterligare avgiftsfri månad.

Ta steget till ett mer modernt och framtidssäkert ringande!

OBS: Hemlarm, trygghetslarm och liknande tjänster över det fasta nätet kommer inte att fungera med Hemtelefoni via mobilnätet. För dig med Tele2:s bredband via telejacket: uppsägning av den fasta telefonin innebär en kostnadsökning om 129 kr på ditt bredband (50 kr förlorad telefonirabatt, och 79 kr ökad anslutningskostnad i enlighet med nätägarens regler).