Just nu har vi en driftstörning på mobilt bredband och vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Om du upplever problem, prova att starta om enheten. Tack för ditt tålamod.

Mobilabonnemang

Surfa obegränsat med Obegränsad

Obegränsad är vårt abonnemang som alltid räcker hela månaden. Till fast pris varje månad surfar, ringer och skickar du sms från mobilen utan begränsningar och utan att koppla upp dig mot andra nätverk. Är du på resa till ett annat EU/EES-land så ingår bland annat 40 GB surf per månad.

Först ut att lansera obegränsad mobildata

Abonnemang med obegränsad surf är inget nytt bland mobilanvändarna men de senaste åren har allt handlat om gigabytes. Eftersom svenskarna idag är mer uppkopplade än någonsin så valde vi under 2017, som första operatör i Sverige, att släppa mobildatan fri genom vårt abonnemang Unlimited. 

Vi vill fokusera på vad data möjliggör för människor och vill därför ge våra kunder en känsla av att vara dataekonomiskt oberoende. – Samuel Skott, Executive Vice President, Tele2 B2C

Så här funkar Obegränsad
Du kan surfa helt obegränsat i Sverige till en fast månadskostnad. När du har surfat 50 GB på en dag fyller du enkelt på med 5 GB surf i taget via sms. Du kan fylla på hur många gånger du vill utan att det kostar dig något extra. 

Mobil uppkoppling i världsklass

De senaste åren har vi gjort en miljardsatsning och förbättrat vårt mobilnät i hela Sverige. Idag täcker vi 99,9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta. Vi jobbar ständigt med förbättringar av vårt nät för att du ska få en bättre, stabilare och snabbare uppkoppling, var du än är.

Minns du känslan av att inte "slösa" på din mobilsurf? Att ständigt behöva leta publika wifi-nätverk för att sedan upptäcka att det går lika långsamt som det gamla telefonmodemet? Vårt mobilnät ligger som grund för hela vår affär och vi vill ge dig möjligheten att nyttja kraften i det – utan några begränsningar.

Slipp fundera över hur många gigabytes du förbrukar med mobilen. Självklart ska du ska kunna se senaste avsnittet av din favoritserie även om du saknar wifi. Eller sprida dina livesändningar på sociala medier. Vad du gör med mobilen är upp till dig. Vi ser till att du är uppkopplad. 

 • Familj

  Samla familjabonnemang hos Tele2 och sänk månadskostnaden.
  Alla får eget abonnemang med egen mobildata.

  Familjeabonnemang
 • Nyheter i Obegränsad

  Vårt nya abonnemang Obegränsad har fått helt nytt innehåll – speciellt för dig som åker utomlands eller ofta har kontakt med vänner och familj i andra länder.

  Läs mer
 • Extra datakort
  – 99 kr/mån

  Vi vill att din mobildata ska tillåta dig att göra vad du vill, när du vill, helt utan begränsningar. Med ett datakort kopplat till mobilabonnemanget kan du dessutom dela din mobildata till andra enheter.

  Mer om datakort
 • Dags för ny mobil?

  Hos oss hittar du de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna.

  Köp ny mobil tillsammans med Obegränsad och testa vårt nät på riktigt – som vanligt utan bindningstider.

  Välj ny mobiltelefon

Har du Tele2 idag och vill byta till Obegränsad?

Ändra ditt abonnemang snabbt och enkelt i Mitt Tele2. Du kan uppgradera abonnemanget när du vill och nedgradera en gång i månaden. Och som vanligt har vi aldrig några bindningstider.