• Hem
 • Unlimited Together för studenter

Unlimited Together

Med Unlimited Together samlar du vänner, familj eller andra du känner i en gemensam grupp där alla ringer, sms:ar och surfar obegränsat – från 249 kr/mån. Ju fler Unlimited-abonnemang i gruppen, desto bättre helt enkelt!

Kom snabbt igång

Allt du behöver göra för att komma igång är att först skaffa Unlimited, sedan logga in i Mitt Tele2, skapa en Unlimited Together-grupp och börja bjuda in. Ni kan vara upp till 10 medlemmar i en grupp. 
 

Din nya månadskostnad

Här nedan ser du vad just din nya månadskostnad blir inklusive studentrabbat utifrån hur många Unlimited som finns i gruppen. Din nya månadskostnad justeras direkt utifrån hur många medlemmar med Unlimited som finns i gruppen. För dig som inte är student så gäller priserna på denna sida.

 • 1 Unlimited-abonnemang – 399 kr/mån (ord. pris med studentrabatt)
 • 2 Unlimited-abonnemang – 299 kr/mån
 • 3-10 Unlimited-abonnemang – 249 kr/mån
Laddar...

{{groupInfoVm.price}}

ordinarie pris med studentrabatt

{{groupInfoVm.discount}} lägre pris genom Unlimited Together

 • {{tier.minimumSubscription == 0 ? '1': tier.minimumSubscription}}

Surfa obegränsat med Unlimited

Unlimited är vårt abonnemang där du till fast pris varje månad surfar, ringer och skickar sms helt obegränsat utan att koppla upp dig mot öppna nätverk. Är du på resa till ett annat EU/EES-land så ingår 30 GB data per månad i ditt abonnemang.

Uppkoppling i världsklass i vårt mobilnät
De senaste åren har vi gjort en miljardsatsning och förbättrat vårt mobilnät i hela Sverige. Idag täcker vi 99,9% av Sveriges befolkning.

Så här funkar Unlimited
Du kan surfa helt obegränsat i Sverige till en fast månads­kostnad. När du har surfat 20 GB på en dag fyller du enkelt på med 5 GB surf i taget via sms. Du kan fylla på hur många gånger du vill utan att det kostar dig något extra.

Vanliga frågor och svar

Ja, vem som helst kan skapa en Unlimited Together-grupp, förutsatt att du själv har abonnemanget Unlimited. Det görs via Mitt Tele2 och när gruppen är skapad kan du eller andra gruppmedlemmar bjuda in vänner, familj eller andra du känner. 

Du kan bjuda in vem som helst, oavsett nuvarande operatör eller abonnemang. De personer som du bjuder in kommer att få ett SMS om hur de går med i din grupp. Har de inte Unlimited idag eller är kunder hos Tele2 sedan tidigare innehåller SMS:et även instruktioner för hur de byter abonnemang eller blir Tele2-kund. 

För dig som är Tele2-kund och har Unlimited

 1. Logga in i Mitt Tele2
 2. Gå till Unlimited Together i menyn
 3. Välj Skapa ny grupp och ge gruppen ett namn
 4. Välj Bjud in till grupp och skriv in mobilnummer till den du vill bjuda in

För dig som är Tele2-kund och inte har Unlimited

 1. Logga in i Mitt Tele2
 2. Välj Ändra abonnemang i menyn och byt till Unlimited
 3. Gå till Unlimited Together i menyn
 4. Välj Skapa ny grupp och ge gruppen ett namn
 5. Välj Bjud in till grupp och skriv in mobilnummer till den du vill bjuda in

För dig som inte är Tele2-kund

 1. Köp Unlimited och välj nytt eller befintligt nummer
 2. Logga in i Mitt Tele2
 3. Gå till Unlimited Together i menyn
 4. Välj Skapa ny grupp och ge gruppen ett namn
 5. Välj Bjud in till grupp och skriv in mobilnummer till den du vill bjuda in

Det beror på hur många medlemmar och abonnemang som är med i gruppen. 

 • 1 Unlimited-abonnemang kostar 399 kr/mån (ord. pris som student)
 • 2 Unlimited-abonnemang kostar 319 kr/mån per person
 • 3-10 Unlimited-abonnemang kostar 279 kr/mån per person

Det innebär att 279 kr/mån är det lägsta priset som ni kan betala per abonnemang, förutsatt att tre eller fler Unlimited-abonnemang finns i din grupp. 

Priset på abonnemanget justeras alltid direkt och prisförändringen syns på nästa faktura. 

Nej, du kan gå med i en grupp utan abonnemanget Unlimited, men för att alla medlemmar ska få lägre pris så räknas antal Unlimited-abonnemang. Om du inte har Unlimited idag så kan du enkelt uppgradera ditt abonnemang via Mitt Tele2

Om du är med i en grupp utan Unlimited, och resten av gruppen får lägre månadskostnad, så betalar du fortfarande ordinarie pris på ditt abonnemang.

En grupp kan ha upp till 10 medlemmar. Däremot är det antalet Unlimited-abonnemang i gruppen som kommer styra din månadskostnad. Med andra ord – du kan vara med i en Unlimited Together-grupp utan Unlimited, men då bidrar inte ditt abonnemang till lägre månadskostnad samtidigt som du betalar ordinarie pris för ditt abonnemang. 

Nej. Du fortsätter att betala ditt eller dina abonnemang på samma sätt som tidigare. 

Om du vill få en samlingsfaktura för fler abonnemang, oavsett om du är med i en Unlimited Together-grupp eller inte, så kan du aktivera det genom att kontakta Kundservice.

Om du går med i Unlimited Together så flyttas alla dina Unlimited-abonnemang över till gruppen. Om du sedan väljer att byta grupp så sker samma sak där, alla dina Unlimited-abonnemang byter grupp. Med andra ord – du kan bara vara med i en Unlimited Together-grupp per kund. 

För dig som har Unlimited innan 22/2-2018
Om du har Unlimited idag med extra datakort och väljer att gå med i en Unlimited Together-grupp så behåller du nuvarande villkor för datakortet. 

För dig som inte har Unlimited men har datakort
Om du inte har abonnemanget Unlimited idag men väljer att uppgradera till Unlimited för att sedan gå med i Unlimited Together så kommer ditt nuvarande datakort att börja kosta 99 kr/månad. 

Du får 30 dagar på dig att bestämma om du vill behålla ditt befintliga datakort eller inte. Väljer du att sluta använda ditt datakort så stänger du av tjänsten via Mitt Tele2.

Om du har fått ett sms med länk till inbjudan och du inte redan har Unlimited, så måste du först bli Tele2-kund och/eller skaffa Unlimited. När det är klart så loggar du in i Mitt Tele2 och där ser alla aktuella inbjudningar. Har du blivit kund efter att du har fått en inbjudan så behöver din vän skicka en ny inbjudan till dig.